folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Portal Önerisi Yapın Lütfen !

Portal Önerisi Yapın Lütfen !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    jombla en uygunudur bence

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek
    kardeşim valla ben forum olarak smf kullanıyorum
    portal olarak da fusion var ama fusionda üyeliği kaldırdım istersen sende öyle yap
    tabi ben foruma daha çok önem verdiğim için portalın üyelik sistemini kaldırdım

istersen fusionun forumunu da kullanabilirsin ama benim hiç hoşuma gitmiyo valla :)
    en güzeli smf

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    bence dot net nuke Kullan gercekten çok güzel bir sistem ve panelinden sitenin tamamini düzenleme imkanina sahipsin ancak Kendi sitesindede ve dağittiklari sistemdede açık var :D nekadar dünyanin en güvenli portali diye bilinsede forum bölümünde ve Portalin özelliği olan blog bölümünde ciiddi derecede açıklar var hatta geeçen www.dotnetnuke.com a index atkk adamlar saniyorki forumdaki text editörlerinde açık var :D gitmişler mallar orayi değiştrmsler :D halada açık geçerli eğer dotnet nuke kullanmayi düsünrsen konu altina yazarsan açıklar ve diğer konular hakknda yardimci olmaya çalisirim..

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
Toplam Hit: 2335 Toplam Mesaj: 14