Post Kasmak İçin Program ?
-
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------
http://rapidshare.com/files/404677036/MultiPosterBlack.1_2-KILICH.rar.htmlEditledim arkadaşlar...Rapid linkleri böyle veriyo artık..sonundaki html silip indirin...
-----------------------------hocam senin bu paylastigin full mu ?
icinde serial felan goremedim de ?
-
cuneyd bunu yazdı:
KILICH bunu yazdı:
Editledim arkadaşlar...Rapid linkleri böyle veriyo artık..sonundaki html silip indirin...
-----------------------------Crackli Arkadaşlar...Direk Açılıyo...tıkladığınızda şifre falan soruyo sallayın bişiyler...Tamamdır...
-
KILICH bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
KILICH bunu yazdı:
Editledim arkadaşlar...Rapid linkleri böyle veriyo artık..sonundaki html silip indirin...
-----------------------------Crackli Arkadaşlar...Direk Açılıyo...tıkladığınızda şifre falan soruyo sallayın bişiyler...Tamamdır...
-----------------------------salladim. programi her actigimda gene istiyor ama :)
-
Hocam verdiğin linkten indirdim, forum için username password yazıp check diyorum yapmıyor. Sen post atabildin mi?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Hocam verdiğin linkten indirdim, forum için username password yazıp check diyorum yapmıyor. Sen post atabildin mi?
-----------------------------Hocam denemedim...Vbulletin foruMlarda işe yarıyo sanırım...Bende sadece program var açtım karıştırmadım hiç zamanım olmadığından...Tek tek id leri tanıtıyosun forumların diye biliyorum..konu açma id falan...öyle oluyodu hatırladığım kadarıyla...deneyen arkadaşlar yorum yaparsa bende takip edicem ara ara...
-
multiposter'ı çalıştırabilen oldu mu ? , xrumer'ında full ünü denemek istedim bulduğum tüm linklerde .exe trojanlı çıktı .. elinde sağlam trojansız xrumer 5.0 olan varsa paylaşırsa sevinirim , multiposter ı çalıştıranlarda yazarsa sevinirim kul adı ve şifreyi giriyorum fakat tanımıyor.
-
hacılar bu prog nası kullancaz resimli yada videolu bi anlatım varmı.?
-
Hiçbirinden bir cacık olmaz.
-
Ben multi post kullanıyrum gayet güzel program.
Kullanmaya gelince sitenin adını,kullanıcı adınızı,şifrenizi,ve konuyu açmak istediğiniz siteden konu açma ID sini alıyorsunuz(Yeni konu aç deyince üstte linkte en sondaki sayı) onu programda yandaki bölümde uygun olan yere yazıyorsunuz.Ve konuu açmak istediğinizde programdan o bölümü seçip açıyorsunuz.Bazı sitelerde olamayabiliyor.Ama genel olaarak çok güzel program.
-
Volaris bunu yazdı:

-----------------------------çökertmek istiyorum demedi sanırsam hocam :D