Poster İşi
-
Ankara karanfilde akşam 8-9 oldu mu 70*100 boyutlarında 2 tanesini 5 liraya satıyorlar. Aynı boyutlarda okuldaki sunum için poster bastırdım en uygunu 20 liraya oldu. Çok kar bırakacak bi iş gibi gözükmüyor.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
Ankara karanfilde akşam 8-9 oldu mu 70*100 boyutlarında 2 tanesini 5 liraya satıyorlar. Aynı boyutlarda okuldaki sunum için poster bastırdım en uygunu 20 liraya oldu. Çok kar bırakacak bi iş gibi gözükmüyor.
abi maliyet uygun bişe olursa bendee tanesi 5liradan düşünüyorum hafta sonu bi kaç yerle ggörüşeeceem ona göre ya tamam ya ddevam -
bizim maltepede de satılıyor biyerde de fiatını bilmiorm hocam ama çok ihtiyaç olan bişi diil gibi gelior bana :/
-
kadıköy de rexx in aşağısında adam yere seriyo böyle bir sürü film, şarkıcı falan posterlerini satıyor.. her gördüğümde bayaa da iş yapıyor tanesini 5 den satıyo sanırım büyükler de 8.. benimde aklıma gelmişdi önceden bu iş, eğer doğru yere açarsan iyi para kırarsın gibime geliyo
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
kadıköy de rexx in aşağısında adam yere seriyo böyle bir sürü film, şarkıcı falan posterlerini satıyor.. her gördüğümde bayaa da iş yapıyor tanesini 5 den satıyo sanırım büyükler de 8.. benimde aklıma gelmişdi önceden bu iş, eğer doğru yere açarsan iyi para kırarsın gibime geliyo
İşte evet evet tam orası =)))) -
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------abiler bu işi düşündüm ne vcd dükkanları satıyor ne başka bi filmle ilgili bi dükkan..
olmayan bi piyasa gibi.. ne diyorsunuz bu işe bi reklam ajansı veya matbaa ile görüşüp ilk önce seri 100 t5ane çıkarsam yarın bi matbaa ile görüşecem siz ne dersiniz varmı bi bilginiz.
-----------------------------Sinema çıkışında yeni filmlerin posterlerini satabilirsin.
-
Osiris bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------abiler bu işi düşündüm ne vcd dükkanları satıyor ne başka bi filmle ilgili bi dükkan..
olmayan bi piyasa gibi.. ne diyorsunuz bu işe bi reklam ajansı veya matbaa ile görüşüp ilk önce seri 100 t5ane çıkarsam yarın bi matbaa ile görüşecem siz ne dersiniz varmı bi bilginiz.
-----------------------------Sinema çıkışında yeni filmlerin posterlerini satabilirsin.
ii fikir . -
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
İşte evet evet tam orası =))))
-----------------------------sebebini anlayamadığım bi şekilde her seferinde orda acayip bi kalabalık oluyo.. insanlar akın ediyo posterlere.. akmarda falan 11 lira posterler daha ucuza satıyo diye mi anlamadım. gerçekten ciddi iş yapıyo
-
HeYeT bunu yazdı:
Osiris bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
ii fikir .
-----------------------------sadece iyi değil mükemmel bi fikir, ben de dahil olmak üzere çoğu insan bi filmi izledikden sonra kısa süreli filmin etkisine girer, hayranlık besler bundan faydalanılabilir tabiki :)
-
İşin sonu ne oldu hocam yapıyormusun poster ısı bende yapmayıo dusnuyorum bureaya yazarsan devam ettıysen sevınırım