Potasyum Klorat Nerde Bulunur....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    potasyum klorat zati element deil bileşikk

https://www.fitnessaktif.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    la nası bişey bilen yokmu tamam bileşik ama neyin nesi herke s bişeyler diyo a.q

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek
    az biraz kimya mühendisi olurum ancak sana yardım etmem sende bomba yapıp batlatıyım falan dersen senin ne farkın kalacak onanlardan!!!!  Sende potansiyel suçlusun!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    ben potansiyel değil kınetik suçluyum ampul anadınmı a.q ilk işim tayyibi uçurmak olucak a.q o0ndan sonra pkk ya dalıcam sitede var zaten biri a.q ibnesi muhpir pkk lı biln varmı :)

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    dediğin potasyum nitratsa eğer ki biz sis bombasını potasyum nitrattan yapıyoruz zirai ilaç satan yerlerden alabilirsin. beyaz toz işte un gibi eroin gibi bişi

kenarda köşede takılırım ben
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kefensiz
    kefensiz's avatar
    Erkek
    sağ olasın peki niye pot kolarat demişler onada nıtrat dememişler iilla farkı vardır yanı sağ olasın ..

vurgunlardayım yangınalrdayım hasret kanıyorum ben dardayım.. ayazlardayım niyazlardayım düştün yüreğime ben dardayım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Esen Olsun,

Potasyum Kolarak daha çok ziraii ilaç satılan yerlerde vardır.Genelde gübre için kullanılır.Fakat bileşik halinde olduğundan ayrıştırılması gerekir.Potasyum Kloratta bildiğim kadarıyla soğukta daha çabuk ayrışıyor.Türkiye'nin baş belası kürt terör örgütü pkk bombalarında potasyum kolarak kullanır.Çünkü temini kolaydır.

Esenlikler

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    CLK-J35 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hojam Bomba işine mi girdin ?

O zaman kendine dikkat et bu işler sakat iş..

Sitedeki Trkomonda aklıma geldi adam sanki bomba uzmanı çok seyden anlıyorsdu nasıl yapılacağını felan : )))

-----------------------------
    trkomando bir numaraydı bu işlerde

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 13749 Toplam Mesaj: 19