Potasyum Klorat Nerde Bulunur....
-
potasyum klorat zati element deil bileşikk
-
la nası bişey bilen yokmu tamam bileşik ama neyin nesi herke s bişeyler diyo a.q
-
az biraz kimya mühendisi olurum ancak sana yardım etmem sende bomba yapıp batlatıyım falan dersen senin ne farkın kalacak onanlardan!!!! Sende potansiyel suçlusun!!!
-
ben potansiyel değil kınetik suçluyum ampul anadınmı a.q ilk işim tayyibi uçurmak olucak a.q o0ndan sonra pkk ya dalıcam sitede var zaten biri a.q ibnesi muhpir pkk lı biln varmı :)
-
dediğin potasyum nitratsa eğer ki biz sis bombasını potasyum nitrattan yapıyoruz zirai ilaç satan yerlerden alabilirsin. beyaz toz işte un gibi eroin gibi bişi
-
sağ olasın peki niye pot kolarat demişler onada nıtrat dememişler iilla farkı vardır yanı sağ olasın ..
-
Esen Olsun,
Potasyum Kolarak daha çok ziraii ilaç satılan yerlerde vardır.Genelde gübre için kullanılır.Fakat bileşik halinde olduğundan ayrıştırılması gerekir.Potasyum Kloratta bildiğim kadarıyla soğukta daha çabuk ayrışıyor.Türkiye'nin baş belası kürt terör örgütü pkk bombalarında potasyum kolarak kullanır.Çünkü temini kolaydır.
Esenlikler
-
CLK-J35 bunu yazdı:
-----------------------------Hojam Bomba işine mi girdin ?
O zaman kendine dikkat et bu işler sakat iş..
Sitedeki Trkomonda aklıma geldi adam sanki bomba uzmanı çok seyden anlıyorsdu nasıl yapılacağını felan : )))
-----------------------------
trkomando bir numaraydı bu işlerde
Toplam Hit: 13749 Toplam Mesaj: 19
