Powebank Önerisi
-
SeRDaR bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdı
Hocam Xiaomi nin 5000 mAH lık modelini al bende var 1 senedir kullanıyorum sorunsuz.
Edit : 2 amper çıkışı olduğu için baya hızlı şarj ediyor.
Hocam ikisi arasındaki fark nedir biri 4 kere şarj ederken biri 2 keremi şarj ediyor
senin önerdiğin daha inceymiş filanHocam birisi 250 gram birisi 150 gram , ayrıca 10400 lük çok yer kaplıyor, benimki telefonla beraber cebe girebiliyor. Senin için en fazla 2 günü kurtarması yeterli değilmi. Yeterliyse 5000 liği al yok bana 3-4 gün diyosan 10400 lüğü al yok bana 5-6 gün gitsin diyosan 16000 liği al . Tabi çanta taşımıyorsan yanında 10400 lükle 16000 liği taşıma zor olucak.
-
Bide xiaomi lerde olan bir özellikten bahsedeyim , Passthrough , yani basitçe : şarj aletini power bank a takıyosun , power bankdeki kabloyuda telefona takıyosun akşamdan , sabah kalkıyosun 2 side dolmuş. Passthrough ile 2 cihazıda 1 kaynakdan şarj edebilirsin.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
Bunu aldım bende çok memnunum tavsiye de ederim.
Absolut'un önerdiği ile aynı sanırım ve daha ucuzu.
ürünün kendisi kaç saatte doluyor?
Prizden 45-60 dakika arası doluyor. Usbden 2.5 saat sürüyor hemen hemen.
-
bunda karar kıldum ve bunu aldım hocalar teşekkür ederim
-
SeRDaR bunu yazdı
bunda karar kıldum ve bunu aldım hocalar teşekkür ederim
Banggooda gir 10000 olani al 20 gune gelsin. 11 dolar. 10400 degil 10000 dikkat edersen daha ince ve kibar
-
Mantıklı seçimi yapmışın :) Hocam mutlaka ve mutlaka bir tanede silikon kılıfını al bunun telefonun arkasına yapıştırır gibi sabitleştiriyosun öyle kullanıyosun.
-
Ramoss solo4 kullanıyorum hocam gayet memnunum.
Piyasayı araştırarak almıştım.
Ebatı biraz senin istediğine uymayabilir ama tam doluyken herhalde 6-7. Full sarjımı yaptım hala 4 kademeden 2 ışığı yanıyor.
http://www.romoss.com/proview.php?ID=15
-
elminster bunu yazdı
Ramoss solo4 kullanıyorum hocam gayet memnunum.
Piyasayı araştırarak almıştım.
Ebatı biraz senin istediğine uymayabilir ama tam doluyken herhalde 6-7. Full sarjımı yaptım hala 4 kademeden 2 ışığı yanıyor.
http://www.romoss.com/proview.php?ID=15
İşte bu. Ramos'un solo'ları Ramos'a ait ama sailing olanları samsunga ait pil. Sailingler biraz yer işgal ediyor kaba ama gerçekten çok iyi powerbankte. sololarda hiç geri kalmaz.
-
Xioami 10000 i prizden şarj için şarj aletini nereden ne marka aldınız?
5v 2.1A şarj aleti ile 15-20 saat sürdü şarj olması. sanırım adaptörün üzerindeki bilgiler doğru değil. Güvenilir bir adaptör önerir misiniz?
-
normal herhangi bir telin adaptörünü kullansak olmaz mı ki yorumları filan okudum 1400 mah dan daha hızlı olduğunu filan söyleyenlerde var buradada öyle dendi zaten
aslında süre sıkıntı değil gece bıraktığımda sabaha kdar şarj etsin prizden powerbank ı sıkıntı benim için