Power Supply Fanından Gelen Ses
-
Arkadaşlar bilgisayarımı ilk açtığım vakit,fandan hırıltı gibi sesler geliyo bi süre sonra kayboluyo acaba bişeymi sürünüyo fana yoksa toz ve pislikten mütevellitmi annayamadım.Bişey temas ediyo olsa ses kesilmez diye düşünüyorum ama gayet rahatsız edici bi durum yorumlar için teşekkürler şimdiden.
-
bende de oluyor o toz dan fılan oluyor da silsem de gecmıyor power supply saglam bırsey deilse 3 yıl da suren fılan gectıyse degıstırmenı oneririm.
-
pcyi yer değiştirince bende de olur kasanın köşesine bi tane sert çakıyorum düzeliyor.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
pcyi yer değiştirince bende de olur kasanın köşesine bi tane sert çakıyorum düzeliyor.
-----------------------------Aynen sağdan soldan bir iki indirince ses kesiliyor :)
-
Evet çok fazla abanmamak şartıyla parmaklarıma hafifçe vuruyorum kesiliyo hafifliyo gibi oluyo ses ama sonrada harddiskte bad sectorlarla uğraşmıyalım vura vura.. =)
-
bilgisayar severler kızarlar dıe solememiştim :$ bende vuruom kasaya kesilio ses ama belli bir süre 15 dkk snra fln tkrr gelio cok aptalca
-
standar sorun o bır muddet sonra tozdan vs. den fan otmeye baslıyor benımkı traktor gıbı calısmay baslamıstı. gıttım 7cm lık bır fan aldım powersub ı söktüm ıcındekı fanı cıkartıp yenı fanı taktım ses kesıldı :)
-
hocam zumzuk de demiş aynı benim gibi kıç bölgesinin sağ ve sol üst bölgesine gelişine 2şer tane koy birşeyi kalmaz :D
-
pc ye vurulurmu hiç aa :D
benimki tay gibi maşallah hiçbişey yapmaya gerek yok
ama gözleri kapayıp pc ye vurma fantaziniz felan varsa bilemem :D
-
harici bi fan varsa o ses ordan gelir bendede oluyo kapağı açık olduğundan elimle durduyorum bırakınca düzeliyo öle bişey yapıyorum işte aradada temizliyorum
-
Valla kasaya değilde monitöre şiddet uygulamayı alışkanlık keyif haline getirmiştim eski monitörüme sağ kısmı çukurlaştı zaten çöp yolları gözükmüştü ondan öncede =D
Toplam Hit: 1976 Toplam Mesaj: 13