Powerball Hakkında
-
Flower bunu yazdı:
-----------------------------
Millet para sıçıyor aq :D
-----------------------------ben direkt senin ağzına sıççcam bu ne lan üye olalı 2 gün olmuş yaptığı yorumlara bak her konuda bi abuk subuk yorumun var
-
Ankara'da veya Türkiye içinden alabileceğim bir yer var mıdır ? Veya dealextreme'den alsak sonradan sayaç mayaç takabilir miyiz ?
-
bugun gidip taksimden aldım avrupa pasajında var taksimde
nsd signature modelini aldım ayrıca ömür boyu garantili aldığım ürün
kutu içeriği filan detaylı bilgi isteyen oılursa verebilirim
-
15-20 dk oynadım meretle(yanlış anlaşılmasın powerballa:D) baya bi hoşuma gitti.
kollarım hafiften agrımaya basladı bugunluk yeter sanırım bukadar artık yarın parmakla baslatma olayını çözerim iple başlatırken topa sıkışcak diye tırsıyorum
-
RaAmLis bunu yazdı:
15-20 dk oynadım meretle(yanlış anlaşılmasın powerballa:D) baya bi hoşuma gitti.
kollarım hafiften agrımaya basladı bugunluk yeter sanırım bukadar artık yarın parmakla baslatma olayını çözerim iple başlatırken topa sıkışcak diye tırsıyorum
-----------------------------Peki ne kadara aldın ona göre bende meraklandım bi ara gidip alabilirim :D.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Peki ne kadara aldın ona göre bende meraklandım bi ara gidip alabilirim :D.
-----------------------------kardeş orjnallerinin fiyatları 45 tl den baslıyor 180 e kadar gidiyor 45 likle 180 lik arasında ne fark var dersen hiç bir fark yok 180 likler abartı profesyoneller koleksiyoncular için gümüş filan yapmışlar gereksiz yani
çakmaları var onlarda 20 tl civarında
orjinallerinde ömür boyu garanti var
mağazadan aldıgında pazarlık şansın da oluyor daha ucuza da alabilirsin
-
benim rekor 12 bin küsür rekor kırmak için eldiven kullanın derim.