Powerball Kullananlar İçeri
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
bu ne abi :d
-----------------------------PowerBall, bileğin dairesel hareketiyle döndürülen, döndükçe kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuz kaslarının bu dengesizliği
kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış sportmen bir toptur.Golf, tenis, beyzbol, basketbol, hokey, bowling oynayan, bisiklete binen,
dağ sporlarıyla ilgilenen ve motocross meraklıları, işi gereği ağır yük kaldıranlar, kanoya meraklı olup dalgalarla boğuşanlar,
kayak yapanlar, gün boyunca bilgisayar kullanan, mouse ve klavye hareketlerinden dolayı bilek sızısı çekenler...
kısacası bilek hareketinin ön planda olduğu bütün etkinliklerde bulunanlara özellikle tavsiye edilir.
budur abisi :D -
-
Şöyle başlangıç için ucuz fazla yormadan çalıştıracak bişey var mı ?
-
ilk alacaklar için tavsiye hangi modeldir?
-

bende bundan var sesli versiyonu var hızlandıkça "vuuuu" diye ıslık sesi çıkartıyor. oynaması acayip zevkli bişi.
-
Gzx bunu yazdı:
merak ettim bak lavuk fena triplerde
http://www.youtube.com/watch?v=LQPESY-pndw
Bu lavuğu gördükten sora almam ben.. -
11.500 devirde kişisel rekorum.hocam alır almaz rekor denemen hem kol bilek sağlığın için iyi değil hem de alete zarar verirsin yavaş yavaş başla.
youtube da akis denen yunan ayısının videolarını izleyip ben de yapıcam diye gaza gelmeyin :)
-
Mr_Dark bunu yazdı:
Şöyle başlangıç için ucuz fazla yormadan çalıştıracak bişey var mı ?
-
sağlam çalışılırsa azer bülbül olmanız işten bile değil
-

ben bundan aldım ilkgün(bugün) 7128 yaptım :| kesin yarına sıçtım :/