Pragramlamaya Başlamak İstiyorum Tavsiyeleriniz ?
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------o konuda diyebileceğim bişey yok.
alıcaksınız bi kitap okicaksınız.
anlamadığınız yerlerde internetteki kaynaklara başvurun bence.
çünkü hep internetten öğrenmesi zor olur gözleri mahveder eksik bilgi olur kitap kadar olmayabilir yani.
o yüzden bi kitap alın(papatya yayıncılık paso pc kitabı basıyor) ordan alın kendinize göre.
netten videolu anlatım birsürü yerde var.
onlardan takıldığınız yerlere bakın.
kolay gelsin
-----------------------------4 sene once delphı nın en son kıtabını aldım hiçbirsey anlamadım kaldrdm rafa kitapla olmuyor hocam birinin yardımı şart :S belkide sen anlarsın
-
öğrenme vakit kaybı
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
öğrenme vakit kaybı
-----------------------------paso oyun mu oynayayım :D
-
Native kod yazcam diyorsan c++ a alalım ama zordur (adam akıllı c++ ı kullanabilmek en az 2-3 seneyi alır)
Yok ben kolay olsun windows olsun c# kullan derim. Platform bağımsızdır ayrıca (mono.net ile linuxdede çalıştırabilirsiniz kodlarınızı)
-
Python,
www.istihza.com
-
öncelikle php bilgin varsa .net platformundaki dilleri öneren arkadaşlar var bence geçme yabancı gelebilr
vb delphi c diyen arkadaşada bişi demiyorum
phyton a bakabilirsin çok geniş çaplı gelecegi olan bi dil
aslında bizim önerdikleriimizden çok sen nasıl bir masaüstü programlama yapıcaksın günlük kullanım iiçin bişilermi yoksa daha geniş çaplı projelermi ona göre bir dil sölesek senin içinde daha yararlı olabilir
-
boşver öğrenme. ben öğrendim pişmanım. günümün 20 saati bilgisayar başında geçiyor. orta zekadanda düşük zeka seviyesine sahip insanların benim yazdığım şeylere kulp takması ile boğuşuyorum.
boşver aga boşver...
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle php bilgin varsa .net platformundaki dilleri öneren arkadaşlar var bence geçme yabancı gelebilr
vb delphi c diyen arkadaşada bişi demiyorum
phyton a bakabilirsin çok geniş çaplı gelecegi olan bi dil
aslında bizim önerdikleriimizden çok sen nasıl bir masaüstü programlama yapıcaksın günlük kullanım iiçin bişilermi yoksa daha geniş çaplı projelermi ona göre bir dil sölesek senin içinde daha yararlı olabilir
-----------------------------geniş çaplı projeler için kullanmayı düşünüyorum hocam..
Phyton bana göre sanırsam Robinson kaynakta vermiş bakıcam biraz..