Prefabrikev.Co Sitemiz Açılmıştır
-
KILICH bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Satış yapıyo musunuz yoksa sadece bilgi amaçlı mı site?
Satista yapiyoruz hocam..onun icin bi magaza olusturucam sitede...
Zaten sektorun en buyuk 3 firmasindan birinde calisiyorum...Farkli olarak ozel kampanyalar ve indirimler yapacagim...
Ve cesit olarak 2000 uzerinde farkli sadece tek katli ev projesi paylasacagim...
magazanı ben yapayım etıcaret sıtesı yapalım
-
resimler çok hızlı değişiyo :/
-
çok amatörce görünüyor , prefabrik ev için fiyat aldık
kagıt üstünde belki 30 bine ev sahibi oluyorsun ancak temeliyle vs vs bilmemnesi le sana geliyor 60 70 bin
-
PanxeR bunu yazdı
çok amatörce görünüyor , prefabrik ev için fiyat aldık
kagıt üstünde belki 30 bine ev sahibi oluyorsun ancak temeliyle vs vs bilmemnesi le sana geliyor 60 70 bin
olay zaten daha samimi görünmesi değil mi ki adı üzerinde blog :) Burada ticari kaygısı olamdan bunu şunlara ittireyim düşüncesi olmadan bilgi paylaşımı ve gelen hitler ile alınacak reklam ve ya reklamlar :) Netin en güzel yani ne kadar amatör o kadar samimi. Samimi görüntüsü ve dili ile blogspot üzerinden günlük binlerce liralık sipariş alan bloggerlar var :) Biz çok amatör olup ağlamasın çok profesyonel olup bir kurumun maşası gibi görünmesin istedik sadece.
-
KILICH bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Zaten sektorun en buyuk 3 firmasindan birinde calisiyorum...Farkli olarak ozel kampanyalar ve indirimler yapacagim...
Ve cesit olarak 2000 uzerinde farkli sadece tek katli ev projesi paylasacagim...
Süper Olur..
-
wert bunu yazdı
hacı sen bir yerde çalışıyordun kendimi şirket açtın ne oldu
He kanka ben de bunu diyecektim :D
-
Zeytun-i bunu yazdıwert bunu yazdı
hacı sen bir yerde çalışıyordun kendimi şirket açtın ne oldu
He kanka ben de bunu diyecektim :D
Hala aynı şirkette çalışıyorum hocam...Yavaştan kendi işimi yapma yolunda adımlar atmaya başlamak adına www.prefabrikev.co sitesini açtım...
Markalaşmak için ve inşallah yaza doğru açacağım firmanın lokomotifi olması açısından bu site önemli...
Ayrıca giren çıkan arkadaşlar arada konulara yorum yapsanız ne güzel olur...
-
hsyN bunu yazdı
resimler çok hızlı değişiyo :/
Düzeltildi hocam.teşekkürler.
-
hipokondriyak bunu yazdıKILICH bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
magazanı ben yapayım etıcaret sıtesı yapalım
Teşekkürler hocam ama sRcN hocam ile yola devam...Çok iyi anlaşıyoruz kendisiyle...Fakat yorum,öneri ve eleştrilerinizi beklerim...
-
temamı çalmışsınız ulan :) vay amk http://www.haberteksin.com/