Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
Prehistoric Park (T-Rex Compositing)
Prehistoric Park (T-Rex Compositing)
-
2 gun once gol kenarinda cektigim bir goruntu uzerinde yaptigim calismam paylasmak istiyorum. umarim begenirsiniz.
ScreenShot:
WireFrame:
Video Animation:
-
severek takip ediyoruz eline sağlık hocam
-
MorganBlacK bunu yazdı
-
makets bunu yazdıMorganBlacK bunu yazdı
eyvallah hocam :)
-
Her defasında belki bu sefer izlemesi uzun süren bir açlışma olmuştur diye umutlanıyorum ama uzun video yapmak sanırım çok zahmetli iş oluyor. Hocam bi ara cidden bol boşça bir vaktinde temalı bir kısa animasyon filmi istiyoruz artık bunu isticek kıvama getirdin bizi :D Ellerine,emeğine sağlık
-
Nikoteen bunu yazdı
Her defasında belki bu sefer izlemesi uzun süren bir açlışma olmuştur diye umutlanıyorum ama uzun video yapmak sanırım çok zahmetli iş oluyor. Hocam bi ara cidden bol boşça bir vaktinde temalı bir kısa animasyon filmi istiyoruz artık bunu isticek kıvama getirdin bizi :D Ellerine,emeğine sağlık
hocam inan bana ben de uzun birseyler yapmak istiyorum artik. ticari reklamlari bile 50 saniyeden fazla yapmiyorum. tek basina olmuyor, kktceye dondugumde uzun cekimler yapacagim arkadaslarimla. suanda yurtdisindayim ve cekim yapacak arkadaslarim yok burada.
-
Güzel haberler bunlar :)) inşallah olur tez vakitte
-
Dinazor çok sırıtmış be hoca yani parlakımsı böyle ortama uymamış ayrıca Prehistoric zamanda o tekne de neymiş :D olmamış o tekne :D sen yapmamışsın ama kaldır onu ordan :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
Dinazor çok sırıtmış be hoca yani parlakımsı böyle ortama uymamış ayrıca Prehistoric zamanda o tekne de neymiş :D olmamış o tekne :D sen yapmamışsın ama kaldır onu ordan :)
tekneyi de ban yaptim hocam, wireframe kisminda gorebilirsin mesh dosyasyini ve doku dosyasini :) ayrica onu kaldirsam arka planda araba var :D oyuzden kalsin :D
-
Hocam nesat ertasin proje dosyasını kodunmu sen onu sole
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam nesat ertasin proje dosyasını kodunmu sen onu sole
hocam ne olarak istersin, biyik ve saclar ve Subsurface scattering ozelligi sadece cinema 4d icin gecerlidir. solidworks hangi formatlari kabul ediyo soyle o formatta ekleyeyim dosyalari :D