folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Premium Alacağım Tavsiyeleriniz

Premium Alacağım Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

çok uzak olduğum bir konu indirmem gereken bir şey var yaklaşık 20 gb ve üzeri turbobit den pre alıp uğraşmak istemiyorum ama sorulrım var 

hani ble illegal olan bizden alın 10 tl ye turbı rapid vs vs gibi bişiler varmı

turbo nun download manager ı varmı evde olamayacağım direk linkleri yapıştırmam gerekli o download etsin ve aklınıza gelenleri söylerseniz sevinirim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Torrentle indiremez misin ?

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

yok maalesef torrent işimi görmüyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ne indiriyorsun da torrent işini görmüyor hocam?

yabancı içeriği tamamen bulabiliyorsun + türkçe içeriği de turk torrent sitelerinde birazcık upload kasarak götürürsün işi?

artık upload işi öldü anlayın artık :) illa bir şey alacaksan alldebrid gibi bir şey al, onun da her sitede çalışma garantisi yok

YekteranBaymedir tarafından 03/Eyl/12 21:19 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam biraz farklı bir muhabbet torrentde bulabileceğim bir şey değil ayrıca uğraşcak zamanım yok o şekilde düşünün

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

mürit PanxeR i bul al bir debrid nerden indirirsen indir

daha önce alışveriş yaptım test ettim

kady tarafından 03/Eyl/12 21:33 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

turbobit pre siteleri var yapıştırıyosun linki presini veriyo, onu da idm le çekersin, fl.kazachya gibi bişi vardı bide geçen gün paylaşmışlardı bi site daha, onun dışında tahribat premium çevirme gibi konu vardı ordaki arkadaşların preleri bitmediyse konudan yaz verirler. eğer arkadaşının up yapmadığı bişiyse söyle istersen bakıyım türk torrent sitelerinden (kefilli üyelik olanlardan). onun dışında zamundadan da bakabilirim orada da ne ararsan oluyo

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

express files programını indir aradığın içeriği birde orda ara torrent arıyor da daha kolay buluyor

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

debrid işini sevdim panxer e ulabilen varsa acil gelmesini söylesin hemen alacağım çünkü

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

alldebrid.org

her servis için kullana bilirsin

Break Dance Bboy MaxeL
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PanxeR'den real-debrid alabilirsin.

fiyatlar uygundur. güvenilir mürittir.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 1806 Toplam Mesaj: 12