Premium Cookie Kullanımı
-
Faydalı oldu sağolsun arkadaş.
-
bu hesaplarla ıdm veya flaşgetle inmiyor ie de yapamıyorum firefoxta kendi indirme yöneticisini kullanıyor fakat 30 kb yi gecmiyor sabahtan beridir deniyorum indir iptal et fakat sonuc hep aynı siz tarayıcıların indirme yöneticileri ile mi indiriyorsunuz?
ayrıca volkan emeklerin ve paylaşımın için cok ve cok teşekkür edeirm
-
rica ederimde frofoxda hesapları tanımla sonra tarayıcı vasıtasıyla idman la indir ben oyle yapıyorum hacı
-
chremo ve firefox da cookie giremirum ?? geçmişi de sildim olmadı ..
chrema da script kodunu yapıtırıyorum arama yapıyor :)
f fox da hiçbir belirti olmuyo f fox6 ile güncelle yaptım ondan mı oldu dersiniz
-
chrome da nasıl kullancaz bu cookileri hocam ? aynı yolla mı ?
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------
chrome da nasıl kullancaz bu cookileri hocam ? aynı yolla mı ?
-----------------------------eskiden aynı şekilde yapıyordum bu ara olmuyor belki benden kaynaklı bir sorundur sen dene bi
-
Arkadaşlar yeni Firefox güncellemelerinden sonra 6.2 versiyonunda java console devre dışı bırakması sebebiyle java script kodlarını çalıştıramaz hale gelmiştik
arkadaşlardan fazla istek gelince bende farklı bir firefox eklentisi denedim
1 bu eklentiyi kurun EKKLEEENNNTİİ

2 resimde görüldüğü gibi java script commad adlı eklentiyi çalıştırın

3 aşağıdaki resimde görülen alana java script kodumuzu yapıştıralım yani ctrl+v yapın

4 java script kodumuzu yapıştırdıktan sonra resimde görülen link butonuna tıkırdadın

5 denediğim java script kodu wuplod dı siteyi ziyaret etmediğimiz için bu uyarı veriyor tamam tıkırdatın

6 java script kodunu kullanılmasını istediğimiz adrese girince tekardan java script commad bulunan LINK butonuna tıkırdatınca ufak bir pencere açılıcak
açılan pencereye premium cookie kodunuzu girin

7 cookie kodumuzu siteye kayıt etsinmi die sorucak tamam tıkırdatın ve premium cookie kodumuz sağlam ise resimde görüldüğü gibi hesaba giriş yapmış oluyoruz

hesaba giriş yaptıktan sonra java script commad eklentisini sağ koşedeki close den kapata bilirsiniz :) -
Çok güzel işimi halletti teşekkürler.