Premium Cookie Kullanımı 3
-
Arkadaşlar mozzilla frefox un 6 cı versiyonu java console etkisiz kıldığı için yöntem 2yi kullanılmaz hale getirdi bize yolumuza chrome ile devam edelim
öncelikle google chrome alttaki link den indirin
Google chrome indirchromeyi kurduktan sonra aşağıdaki kolay cookie kullanımı için eklentiyi indirip kurun
Cookie plugin eklen indirkurduğumuz eklenti sağ üst köşede beliricektir
örnek resimsonra indirme yapıcağımız siteyi açıyoruz örneğin hotfile
www.hotfile.com giriyoruz eklentimize tıklıyoruz
açılan
örnek resimresimde görülen alana cookie kodunuzu yapıştırın ve inject cookie tıkırdatın
örnek resim
sonra sayfa yenilenicektir hesab sağlamsa görüldüğü gibi hesaba giriş yapmış olup premium sömürmeye devam ede bilirsiniz :)
Not: elinizde hangi sitenin cookie kodu varsa öncelikle o siteye giriş yapıp cookie plung çalıştırın -
edi budü..
-
2.yönteme göre daha basit ben zaten chrome kullanıyordum sırf premium işleri için mozilla vardı artık silebilirim :D teşekkürler
-
pre konusunda çok yardımın oluyor eyvallah.
edit: hacım bu plugins injectoru açmıyor kurmuyor
-
adamsın. :)
-
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende select homepage type http://fileserver.com/ , nothing else diyor
wupload desteklemiyor bide :S
-
rica ederim arkadaşlar hepinize kolay gelsin her yöntemin 1 eksisi var bu yonteminki her upload sitesinin olmaması
kaygusuz bunu yazdı:
pre konusunda çok yardımın oluyor eyvallah.
edit: hacım bu plugins injectoru açmıyor kurmuyor
hacı choromeyi kapa aç sağ üst koşedeki anahtar simgesine tıkırdat sonra araçlara tıkla ordanda uzantılara tıkırdat premium cookie editoru devre dışı yap sonra tekrar aktive et br dene hacı sayısız kişiye kurdum sorunsuz çalışıyor -
çizikkk
-
heza bunu yazdı:
2.yönteme göre daha basit ben zaten chrome kullanıyordum sırf premium işleri için mozilla vardı artık silebilirim :D teşekkürler
ben öteki yolu kullanamıyodum da :D -
Antikilller bunu yazdı:
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------bende select homepage type http://fileserver.com/ , nothing else diyor
wupload desteklemiyor bide :S
-----------------------------iyi bak hocam ne desteklemenesı saglam cookıes bul
-
bunun wupload için olanı yokmu yav program wuploada çalışmıyor :)