folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Premium Hesap Kiralama Hizmetleri | Hotfile,Fileserve | Aylık 4 TL |

Premium Hesap Kiralama Hizmetleri | Hotfile,Fileserve | Aylık 4 TL |

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

hacklenen hesap için yenisinin verilmesi başlı başına bi muamma bi kere.Kullanıcı hatası olarak geçer böyle şeyler.Hotfile'nin kendisi bile böyle bir güvence vermezken sizin vermeniz çok ilginç.Hele hele fiyatlar akıl almaz derecede düşük.Ben inanmıyorum açıkçası hack hesap olmadığına ve patlayan bir acc olduğunda günlerce peşinden koşturtmadığın sürece yenisini vereceğine ama kullananlar yorum yaparsa almayı düşünürüm.Mesele fiyatı değil hacked olmaması keza..

Bak Yüzlerce kez anlattım bu kiralama durumunu bidaha anlatıyorum. Öncelikle Hesap 0 olarak alınıyor. Ve Alınan bu hesap en fazla 3 kişiye kiralanıyor. Yani 3 kişi bu hesabı kullanıyor. Hesapları İdm ve Jdownloader aracılığı ile kullandığın sürece hiçbir problem olmaz. Keza hesabta bir durum olduğunda ki hiç sanmıyorum aylarca peşimden koşmana gerek yok. Her Gün online durumdayım zaten yeni şifreni veririz. Şurda 2-3 lira için kimsenin ahını almam kalbinide kırmam. Gönül ister herkese bedava vereyim ama Bende hayır kurumu değilim. Ara sıra elime acc geçtiğinde paylaşıyorum Tahribattaki arkadaşlarla. Tahribat'ta beni tanıyan benden hesap alan mevcut bunlara bir danış . Sonra'da almak istiyosan pm ile ulaş . Bu Kadar. Heleki fiyatlar aşırı derecede düşük demişsin. Normal. Çünkü hesaplar adı üstünde KİRALIK ! Bilmem Anlatabildimmi ?

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

kontor transferiyle filan ödeme opsiyonu koysan hoş olurdu. kaç müridde paypal var ki ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

"Bak" kelimesinden anladığım kadarıyla hayli sinirlendirmişim seni.Kasıtlı birşey değildi,bunun için özür dilerim.Ben sadece kendi düşüncemi dile getirdim hesaplar KİRALIK olduğu için ucuz demişsin zaten anlamadığım kısımda orası hocam 3kişiye versen 12tl kazancın olur bugün bir hotfile hesabı ne kadar ? 9 dolar yani 9x1,5=13,5 ytl

Bu hesaptan sonra halen şüphe duymayan varsa asıl ben onun aklından şüphe duyarım.

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ben aldım 2 aylık bu arkadaştan şu an 2-3 gün oldu kullanıyorum hala 

ama nedense orada 4 yazıyo almaya gelince fiyat 5 oldu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

"Bak" kelimesinden anladığım kadarıyla hayli sinirlendirmişim seni.Kasıtlı birşey değildi,bunun için özür dilerim.Ben sadece kendi düşüncemi dile getirdim hesaplar KİRALIK olduğu için ucuz demişsin zaten anlamadığım kısımda orası hocam 3kişiye versen 12tl kazancın olur bugün bir hotfile hesabı ne kadar ? 9 dolar yani 9x1,5=13,5 ytl

Bu hesaptan sonra halen şüphe duymayan varsa asıl ben onun aklından şüphe duyarım.

Benim aklımdan da bu geçti. 3-5 lira için mi yapıyorsun? Eğer öyleyse uğraşma, ben her ay geçerim sana :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hesap Satışı Sona ermiştir. Eğer bi konu ile alay etmek istiyorsanız Sizi Geyik Bölümüne davet ediyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek

TheLaz bunu yazdı:

Bir hesap en fazla 2 kişiye veriliyor müridler.Dediğim gibi hesaplar 0 olarak alınıp kiralanıyor. Bir sorun olduğundada yeni şifrenizi alıyosunuz :)

Bak Yüzlerce kez anlattım bu kiralama durumunu bidaha anlatıyorum. Öncelikle Hesap 0 olarak alınıyor. Ve Alınan bu hesap en fazla 3 kişiye kiralanıyor. Yani 3 kişi bu hesabı kullanıyor.

İlk başta iki demişşin sonra üç olmuş bu zamanla dahada artar hocam bu iş patlar benden soylemesi.

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Erkek

KursatReis bunu yazdı:

TheLaz bunu yazdı:

Bir hesap en fazla 2 kişiye veriliyor müridler.Dediğim gibi hesaplar 0 olarak alınıp kiralanıyor. Bir sorun olduğundada yeni şifrenizi alıyosunuz :)

Bak Yüzlerce kez anlattım bu kiralama durumunu bidaha anlatıyorum. Öncelikle Hesap 0 olarak alınıyor. Ve Alınan bu hesap en fazla 3 kişiye kiralanıyor. Yani 3 kişi bu hesabı kullanıyor.

İlk başta iki demişşin sonra üç olmuş bu zamanla dahada artar hocam bu iş patlar benden soylemesi.

Everything that has a beginning and has an end...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hiasa bunu yazdı:

KursatReis bunu yazdı:

TheLaz bunu yazdı:

Artmadan bitti arkadaşım. Premium verdiğim arkadaşlar bilir beni. Seninle burda polemiğe girmiycem. Ha geyik Yapmak istiyosan Buyur Geyik Bölümüne mani olmayalım.

Toplam Hit: 6247 Toplam Mesaj: 30