Premium Mu? Oda Ne? Yeni Sitemiz Belesdepo.Com Kapısını Arıladı
-
Elimizden geldiğince destek vermeye calısacaz Alper kardeş. Zaman destek zamanı site güzel tema felan bunlar gecici seyler sistemi oturt sen uploadlarında sağlam oldumu temayı felan halledersin.
Başarılar
-
Hayırlı olsun kardeşim, tebrik ederim, bu işi hakkıyla yapacağına inanıyorum... her zaman katkıda bulunmak isterim, upload falan lazım olursa... bi mail uzağındayım.
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
Elimizden geldiğince destek vermeye calısacaz Alper kardeş. Zaman destek zamanı site güzel tema felan bunlar gecici seyler sistemi oturt sen uploadlarında sağlam oldumu temayı felan halledersin.
Başarılar
-----------------------------hocam öyle olacak ticari kaygıumız yok kazanç kaygımız yok hepsibeles masrafları çıkarıyo zaten :) biz yavaş yavaş kendimiz yapacağız bunu
bir günde binlerce konu yığardık o yönden postcular sağlam ama %100 kendi içeriğimiz kaygısındayız.
tema felan sonradan düzenlenir hiç tema olmasada içerik sağlam olduktan sonra fark yapmaz zati
ben hergün 2 tane tek link film upload yapıyorum yavaş yavaş :)
10 dkda googleda listeleniyo bazı konularda 1. sıraya oturdu bile :) 2 günlük daha ha :)=
tek link upload yapıp bu işten kazanç sağlamak isteyenlere yetki düzenleme site onayı olsun her türlü olanağı sağlarız.
herkese teşekkürler ..
-
hayırlı olsun hacı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
ilizyonist filmini senin için upload ediyom bak. tek link olarak ;)
-----------------------------eyw :) bunlar yol su elektrik oalrak geri dönecek :)
len vallaha hepsibelesi açtığım gün geldi hep üye listesinde ilk üyeler tbt üyeleri ahh ahh
-----------------------------eywallah hacıda filme yarım saat kaldı. nasıl eklicem ben filmi (:
resim nerden koyacam. etiket olayı nasıl. hangi kategoride olacağı filan.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Holyzone bunu yazdı:
serkan hayırlı olsunda
bune abi ?yaptralım banner, ayıpsın :)
-----------------------------konuyu iyi oku len :)
zaten logo yapacakarıyorum :)
CasTeaL bunu yazdı:
Üst menünün arkaplanı kategorileri okumayı güçleştiriyor.
-----------------------------farkındayım hoca düzelecek hepsi yoluna girecek temyı komple uyarladım :) 2 gün oldu açılalı daha insaf :)
-----------------------------hı sorrü tam okumadım :) tekrardan hayırlı olsun.
-
ajan1111 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------eyw :) bunlar yol su elektrik oalrak geri dönecek :)
len vallaha hepsibelesi açtığım gün geldi hep üye listesinde ilk üyeler tbt üyeleri ahh ahh
-----------------------------eywallah hacıda filme yarım saat kaldı. nasıl eklicem ben filmi (:
-----------------------------sen ekle onaya düşer zaten ben ayar çekerim kanki :D
-
yakışır ,)) hadi bakalım ,)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------sen ekle onaya düşer zaten ben ayar çekerim kanki :D
-----------------------------ekledim hacım gerisini halledersin artık ;)
hadi hayırlı olsun bakalım. elimden geldiğince yardımcı olurum.
bide hack veya warez içerik olur mu (:
-