Prestij'i İzleyenlere Soru
-
simdi bitirdim filmi fakat kafama bise takıldı.
tamam en sonunda o mühendisin adamın kardesi oldugunu ögrendik ama Angier'ın o kabın icinde boguldugunu göstermedi mi ?
akabinde Cutter Angier'î morgda ziyaret etti ve de son bölümlerde sen ölmemis miydin vs dedi.
bu adam o makineyle kendini kopyaladı mı ? :/
yoksa kacırdıgım farklı bi nokta mı var kafam karıstı.
-
hacı ne diyon kim kimin kardeşi?
bi düzgün anlat
-
abi Angier'ın boguldugu sahneyi diyorum. Arkadası onu kurtarmaya geldi, camlara vurdu kırılmadı ve adam öldü ya.
filmin sonunda tekrar nasıl cıktı onu soruyorum.
-
dostum o boğulan kopyasıydı zaten..hatta hatırladığım kadarıyla sonunda angier diyodu ki ben de büyük fedakarlıklar yaptım gösteri sonunda kabın içindeki mi dışındaki mi olacağımı bilmeden giriyodum makineye falan fln.. :)
yani evet o makine kopyalıyodu ve kopyaladıklarını angier da öldürüyordu..
-
heh onu soruyordum iste..
babam da ilk cıktıgında izlemisti sordum hatırlayamadı, sagolasın :)
-
hocam bak şimdi bizim şimşek uzmanı var ya ki Nikola Tesla'dır araştır mutlaka binyılın en büyük dehasıdır
neyse o adam makine yapıyo ya
bu makine normalde adamı başka yere göndermesi lazım ama tam bitiremiyo aleti
alet yarım kalıyo ve yaptığı şey adamı kopyalayıp bi kopyasını az uzağa göndermek
böylece adam her numara yuapışında kopyalanıyo ama bi kopyasını öldürmek zorunda bi kopyası da uzakta ortaya çıkıyo
-
kopyasida bir can tasidigi icin cinayetle suclanıyordu:))
-
Ya orda christian bale bi kere kopyalamış kendisini..
Ve sürekli aynı kopyası ile yapıyor gösteriyi..
Fakat diğer salak bu olayı keşfedince her seferinde kendisini tekrar kopyalayıp diğer vücudunu öldürüyodu :|
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Fakat diğer salak bu olayı keşfedince her seferinde kendisini tekrar kopyalayıp diğer vücudunu öldürüyodu :|
-----------------------------hacı sıçtın yani
bizim esas oğlan ikiz zaten yani ikiz kardeşiyle yapıyo ama ikizler saklanıyo hep
-
evet ikizlerdi, orda kopyalama yok.
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı christian bale'nin kopyası değildiki o, bildiğin tek yumurta ikiziydi, gerçek öz kardeşiydi diye biliyorum ben, yanlış mıyım?