Price Of Persia 4 Oynayan?
-
arkadaslar saolsun conquer abimizin uploadindan indirip oyunu oynuyorum.. tüm serilerini oynayan bi eleman olarak diyebilirim ki cok degisik bir hava katilmis oyuna. animasyon film vari bise olmus ama gene güzel..
oynadigimda cözemedigim bi kisim oldu belki oynayanlar biliyorlardir diye danisayim dedim.. yaratiklara saldirdigimizda bazen ekran slow motiona giriyor ve asagida bi ifade cikiyor

aynen boyle.. burda karsi taraf tam atak yapacakken gardi düsüyor. prensinde bi hamle yapmasi lasim ama sürekli sirkeleniyorum bu kisimda.. ne yapmam gerektigini bilen varsa yardim lütfen :D
-
bakın bu tip oynları insanlar bitirip youtube da paylaşıyor bölümün ismini youtuba yada video googla yaz arat kolay gele
-
eywallah hacim eywallah da benim nick aklinin bi kenarinda olsun ben arastirmadan hic bi topic acmam buraya..
o dediginden fazlasini da yaptim bise bulamadim.. oyun taze, oynayan az..
-
hacim orada,kombinasyon yapman gerekli.
oyunu actigin zaman menülerden biraz kurcala,oyunda kullanabilecegin tüm kombinasyonlari görebiliyorsun..
ayrica yanindaki hatunuda yaratiklarin üzerine salabiliyor ve birlikte savasabiliyorsun..orasi eglenceli olmus :D
-
pfff ya eski bi bilgisayarın olunca yeni oyunlara sadece uzaktan bakıyosun :( :(
-
emrah_melenkolia bunu yazdı:
-----------------------------
pfff ya eski bi bilgisayarın olunca yeni oyunlara sadece uzaktan bakıyosun :( :(
-----------------------------:D:D:D
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------hacim orada,kombinasyon yapman gerekli.
oyunu actigin zaman menülerden biraz kurcala,oyunda kullanabilecegin tüm kombinasyonlari görebiliyorsun..
ayrica yanindaki hatunuda yaratiklarin üzerine salabiliyor ve birlikte savasabiliyorsun..orasi eglenceli olmus :D
-----------------------------haci sen oyunun icindeki combo listten bahsediyorsun sanirim. evet biliyorum orayi zaten combolari ordan bakip yapiyorum bu durum combo diil ayri bi vaka..
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------eywallah hacim eywallah da benim nick aklinin bi kenarinda olsun ben arastirmadan hic bi topic acmam buraya..
o dediginden fazlasini da yaptim bise bulamadim.. oyun taze, oynayan az..
-----------------------------
kardeş inan sorununa baktıktan sonra youtube a baktıktan sonra sana cevap yazdım lets play prince of persia 4 part XXX bu tarz yüzlerce video bulabilirsin şahsen bende ordan baktım bu arada unutma ki playstation ve xbox için oyunlar biraz daha erken çıkıyor.. kolay gele ismini yazarım bi yere jackal kardeş -
abicim saol, dedigin tarzda daha öncede aramistim ama bu videolarda tus kombinasyonlarini vermiyo ki ya :S ben mi yanlis videolari izliyorum...
-
hocam bende dün gece geçtim buraları
adam atak yaparken demo girio sağ tuşa bas dio zaten arka arkaya 4 atak falan yapıo sonra sende mouse sol tuş ve E tuşu ile karşı saldırı yap.
bide bu yaratıklar çok zor ölüyo onun için aşaya at. kenara kadar döve döve getir sonra aşaya atıo kendi zaten.
oyunun her beğendiğim yanı herşey için ayrı demo girio. yaratığı aşya atsak bi demo duvarın oraya yapıştırsak bi demo oldupu yerde öldürsek bi demo hoşuma gitti bu :D
-
mause sag tusa basinca koruma yapior degil mi, iyide o demo girince asagida rift in simgesi cikiyor (rift=pence olan el) bak resimdede altta da cikmis? rift degil mi o sag tus mu?