Prince.Of.Persia-SKIDROW 2008 (Hizli,Tek Link)
-
vip file'dan daha hizli ve seri bir sekilde yararlanmak icin programi buradan indirin.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=79600
ubisoftun tekrardan düzenledigi prince of persia'da ölmek yok :D bilindigi gibi prince of persia oynamak eskiden biraz zordu ve simdi hic bir engel yok!
oyun cok kolaylastirilmis ve hala cok zevkli..oyunun kurulumu icin gercekten hic birseye ihtiyaciniz yok!No serial No crack!
oyunu yükleyin ve oynamaya baslayin!yalniz oyunu yüklerken offline olunmasini ben tavsiye ediyorum!
sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista
İşlemci: Intel Pentium D 2.6 GHZ / AMD Athlon 64 X2 3800+
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X1600
Bellek: 1GB RAM
Sabit Disk Alanı: 8GB Boş Alan
Media: DVD-ROM
Prince of Persia Tavsiye Edilen Sistem
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.2 GHZ / AMD Athlon 64 X2 4400+
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9800GTX / ATI Radeon HD 3000 serisi
Bellek: 2GB RAM
Sabit Disk Alanı: 8GB Boş Alan
Media: DVD-ROM
http://vip-file.com/download/811f91677676/Prince.of.Persia-SKIDROW.iso.html
-
Hoca sen ne on numara bi adamsın ya :) Tek linkçi tacını eline aldın bile bi gecede,eywallah.
-
göremeyen bulamayan olur diye ki 3. sayfada yok o konunun 2. sayfasında vermişsin dosyayı. du hele bi indirelim programı vip-file dan url üretiyosa güsel bişe.:)
peki bişe sorcam bu prog.'u vip-file benzeri sitelerde kullanabilir miyim onlarda da üretiyo mu böle ?
edit: harbiden trojan diyo ya :S emin misin trojan'siz olduguna bunun
edit2:başka bi yere upload edebilecek biri var mı ?
-
bu oyunu x360 da oynadım bi yerden sonra epey sıktı beni hep aynı şeyleri yapmaktan ama atmosferi müzikleri bide grafiklerinin çizgi film tarzı olması ayrı tat katmış oyuna. Hiç prince of persia oynamamışlar mutlaka oynamalı.
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------göremeyen bulamayan olur diye ki 3. sayfada yok o konunun 2. sayfasında vermişsin dosyayı. du hele bi indirelim programı vip-file dan url üretiyosa güsel bişe.:)
peki bişe sorcam bu prog.'u vip-file benzeri sitelerde kullanabilir miyim onlarda da üretiyo mu böle ?
-----------------------------hacim,full url programinin kullaniminida acikladim,verdigim sayfada.
vip-file linklerini kiriyor ve direk serverdan indirmeni sagliyor ama baska hangi sitelerde ise yaradigi konusunda bi bilgim yok henüz.
-
hojam rapid'ten başka bişe iniyo.başka bi siteye upload edebilir misin ?
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
hojam rapid'ten başka bişe iniyo.başka bi siteye upload edebilir misin ?
-----------------------------hojam,baska bir yere ekliyecegim dosya farkli olmayacak,yani ayni dosya!
dosya inince,fullurl.exe trojan olarak görünüyor ama herhangi bir trojan veya virüs icermiyor program!
rahatlikla kullanabilirsiniz!
programin,linklerini kirdigi diger siteler söyle;
vip-file.com
zshare.net
letitbit.net
uploading.com
friendlyfiles.net
filegu.ru
bitroad.net
dump.ru
qshare.com
Edit: dosyada trojan,virüs,solucan,fare felan yoktur!
ben garantisini veriyorum!!!
programin kullanma ve amac mantigi göz önünde bulundurulursa,anti-virüs programinizin trojan diyecegi ortada!
lütfen itimat etmeyenler indirmesin!ben bütün paylasimlari bu sekilde yapiyorum ve amacimiz paylasmak!trojan yaymak gibi bi ibnelik pesinde degiliz :)
-
sende haklisin hacim :D
ama aciklamakta gec kaldigim bir konu var;fullurl tarafindan kirilan linkler tek kullanimlik!
linkler zaten 2 saniyede kiriliyor,sunumlardan yararlanmak isteyenler,programi kullanmali ve linkleri kirmalidir!
yapmak isterdim ama sizin icin ben yapamiyorum!
-
o zaman akşama bakarız :) ders var birazdan :)
-
seviyorum adamı karizma bişey :D
-
rene topluyo konuları