Print Screen Yasagi
-
Web Sitemde Print Screen i nasil engelliyebilirim ?
elimde bir kod var ama bu kod Print Screen i engellerken Kopyala + Yapistir i da engeliyor
ben Kopyala yapistir in acik olmasini sadece Print Screen i yasaklamak istiyorum
Elimdeki K0d :
http://www.hemenpaylas.com/download/1549827/kod.txt.html
-
engelleyemezsin...
Çunku görülen her bilgi kopyalanabilir...
Adamın printscreen i tamamen local bi uygulama. Hiç bi şart ve kosulda durduramazsın adamı... -
Engelleme kodunu verdik iSte - ama benim kodlarda hem PrintScreen hemde Kopyala Yapistir Engelleniyor
-
windowsda clipboard ın 2 tane arryı vardır biri strig dieri data alır sen ps tuşuna basdığında data içine bmp olarak kaydedilir koduna bakmadım büyük ihtimalle tek yapdığı şey clipboardı temzilemekdir (javascriptin yetkisi o kadar)...
ama bi proram yardımıyla vs yine alınır yine alınır... o yüzden hiç uraşma bence -
hocam print screeni engellesen bile ekranı çekmek isteyen adam fotoğraf makinesiyle yapacak bu sefer onu nası engelleyecen : )
-
Fotograf makinesi ile ceken ceksin net goruntuyu elde edemez benim problemim bannerimin calinmasi
-
ne yaparsan yap yinede senin o bannerini alırlar, en basitinden Araçlar/Seçenekler /Dosyaları Sil maksak fazla dosya arasında bi resmi bulmak zor olmasın...
Sonra senin sitene girer daha sonra Araçlar/Seçenekler/Ayarlar/Dosyaları göster bölümünden senin banneri alır... bu kadar basit...
kim ne yapsın senin bannerini... -
BODY onload=setInterval("window.clipboardData.clearData()",20)
Bukadar..
clipboarddaki datayı temizliyor..
kopyala yaptığın andaki veride clipboardda olduğundan dolayı oda gidiyor...
Ama; bir capon atasözü derki, gösterdiğin şeyi saklayamazsın..
Yani annem göster ama elletme dedi mantığı ile olmaz bu işler :)
Kod kısmına gelince buna am bulmuş kıllısını arıyo derler,
Birde işini bilmeyen kasap, götüne girer masat...
Bilmem anlatabildimmi? -
siteyi ver pint screen sızda alırız . . .
boşuna uğraşma tahribat sağ click yasağı yapıyoda engel mi ? Hayır control+c ile copyalıyoz vesayre bu işlerde yasak yok . . . -
flashgetle babalar gibi alırım senin bannerını :D
-
hoca ben print screen'i kullanmıyorum. ekranın resmini ceken bir program kullanıyorum. ve bunun gibi sürüyle program var..
yani siksen engelleyemezsin ekranın resmini almamı..
ayrıca printsc. net çekmiyo bile. paket programlardan çok net kaydedenleri var. Video bile alınıyo şerefsizim :))
Toplam Hit: 2604 Toplam Mesaj: 12