Prison Break Geri Dönüyor!
-
sikörtılın çocuğunu hapse sokup o da babasından geçen genlerle hapisten kurtulsun dizi böyle olsun..
-
off fx de verir kesin
işte bu :)=
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıMGT bunu yazdımanhyak bunu yazdı
Prison break deyilde Oz geri dönse efsane olur.
döneceğini de pek zannetmiyorum heroes içinde tekrar gelecek dendi ama nafilee :(
Onunla ilgili geçen bi fragman yayınladılar afacan bi çocuk kuzey ışıklarını kontrol ediyordu ne işine yaratacaksa,
hocam eski ekip gelmeli ki sylar ile peter ile tadı olsun heroo olsunn yatttaaa diye bi bağırsın :) aslında heroes'da sonu ucu açık bitti bağlamak istedikten sonra tekrar bir konuya bağlarlar ama zor tabi bu aralar bilim kurgu robot zaman vampir vs. gündemde :)
-
RESMIYET KAZANDI!!
2005-2009 yılları arasında yayınlanan dizinin, 5. sezonla geri döneceği iddia edilmişti. Spekülasyon olduğunu düşünen Prison Break hayranlarını ise yapılan resmi açıklama rahatlatmış oldu. Dizinin yayınlanacağı kanalın patronları Dana Walden ve Gary Newman, dizinin 2016 sezonunda yine aynı şekilde ana karakterleri Wentworth Miller ve Dominic Purcell'la ekranda olacağını açıkladı. Yapımcı kadro, çok beğenilen ilk sezona dönme kararı almış. Yine bir hapis, Scofield, Lincoln ve ince bir plan olacak. Yalnız roller bu sefer tersine dönecek, hapise düşen Scofield, onu çıkartmak isteyen Lincoln olacak.
Not: son bölümün bi kac sene öncesinin de konu edilecegini söyleyenler de var.
ALLAHU AKBAR!!!!
Florenzi tarafından 03/Eyl/15 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
bence bu sefer scofield öbür dünyadan kaçmak için plan yapacak ve 2. sezonda kaçmış olacak...
amk lincoln ün sadece kas gücü olduğunu biliyoruz scofield ı nasıl kaçıracak silahlarla mı basacak anlamış değilim ama tutmaz sanıyorum.
not: scofield büyük ihtimalle filmde ölmüştü yani dizide değil bu yüzden dizi ile film arasındaki yılları devreye alacaklardır diye tahmin ediyorum
furkiak tarafından 03/Eyl/15 12:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Michael JR. okuldan mı kaçacak?
-
Salı günü başlıyo Türkiyedeki kanallara nezaman gelecek ?