Prison Break Star Tv"De Başlıyor (Türkçe Düblajlı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

lost un dublajı güzel. gerçi ben orjinalini izlemedim ama :D

olm bu abd liler sağlam dizi yapıyo :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Oha lan, stardaki fragmanını yeni izledim :S

Adam dizinin yarısını anlatmış zaten :S Derin devlet falan, rezil edecekler diziyii :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeYFi25
    SeYFi25's avatar
    Erkek

Türkçe düblaj güzel olacağını pek sanmam t-bag sucre vs türkçe konuşunca pek güzel olmaz diye düşnüyorum.Lostta mesela benjaminin düblaj sesi çok kötü olmuş ve de diğerlerinin bunu da düzgün yapabiliteleri çok düşük ...

Zaten diziyi de anlatmış hep :D Nese hadi hayırlısı hiç başlamamış olanlar izleyebilir ama hafta hafta bekliyemezler bence :D 

Profilime altıncı yorumumu aldım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aybey
    Aybey's avatar
    Erkek
    Kaliteli diziler izlemek güzel.

El etek öpmeyi hiç tanımadı Zindanlar,sürgünler hiç yıldırmadı Kurşunlar yağdı da hiç aldırmadı Ocağı Türk, çeliği Türk, suyu Türk!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------
    böyle skindirik bi dizi görmedim mk, ne prison var mevzuda ne de break - hey gidi koca "oz"  gelsede gösterse hapisane dizisi neymiş
    -----------------------------

+1 haha :D :D cok haklı 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Eğer seslendiren o adam olcaksa Michael'i hiç uymaz.. Ayrıca dizinin hastaları zaten çoktan bitirdi diziyi. Artık Türkçe dublajlı verilse kaç yazacak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam Lost'u Türkçe izledim soğudum. Bunun başlarını izlemiştim sonradan kaçırdım bıraktım. Bakalım belki bunun Türkçe'si beni soğutmaz :)

Ama Türkiye dublajı gerçekten çok iyi yapıyor. Bir bulgaristanın dublajına bakıyorum bizimkiler harbi yapıyor abi ya :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek
    Amerikada ki kriz nedeni ile bir sure ara vermisdi dizi ardindan gelen 6 bolumle cabucak bitirdiler diziyi hemde sonuna kadar. vayyy anasini yaw diye diye izledigim diziydi yazik oldu.

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poker
    poker's avatar
    Erkek

PB nin ilk iki sezonu şu ana kadar çekilmiş diziler içinde en iyilerinden biridir.Bence dublajlı izlemeyin arkadaşlar.Lost olayında gördük bi dizinin

ne kadar batırılabileceği.

yaşanılası çok güzel bi çocuk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

Son saniyede "prisn brek"demesi umutlarimi yikti.

Aslinda fikir müthis. Yaz geldigi icin sacma sapan diziler cekiliyor. Onun yerine bu tarz kalite dizilerin düblaji olmasi cok daha iyi olur.
    Diziyi ingilizce seyredip bitirenler fazla umutlanmasin, dublaj pek tat vermez bence.

Toplam Hit: 4408 Toplam Mesaj: 27