Prison Break:The Final Break
-
yorum da olur spoilerda olur ben diziyi izlemeyi bıraktım yorumları görünce ne olup bittigini takip ediyorum hakaret ve kırıcı lafları ne kadar kolay kullanıyorsunuz
-
Ya beyler tartışmayı bırakın lütfen...
Belada okumayın gece gece...
İzleyen varsa yorum alalım keyfimize bakalım :)
-
bu kadar saçma bir suçlama olamaz ,şizofrenseniz ''gözlerimi okumaktan alı koyamıyorum ''diyebilirsiniz, onun haricinde kerim'in üstüne gitmeniz harbiden aşırı saçma yahu.
-
bu dizi sizin için bela okucak kadar önemliyse ve konu adında finali görüp yorumları okuduysanız kusura bakmayın sorun sizde.
-
The final break pekala bir sonraki sezonla alakalı olabilir, sıçtık madem sıvayalım mantıgıyla kıvırmayın. Madem o kadar diziyi tartışma meraklısısınız baslıga yazın yada ilk mesaja yazın yada mesajınızın basına spoiler tarzı bişi yazın.
Hem suclu hem guclu dayılanmasıyla, bole zentinyagı misalı uste çıkmaya çalısmayın. Surada konuya girmeden once iç muhasebe mı yapacaz aman burdan su çıkabilir diye?? Sonrada ilkokul mantıgıyla ozelden bla bla. yasınıza veriyorum ama neyse
El insaf biraz mantık, biraz zeka
-
hasta mısınız siz, sıçtığımın dizisi içinmi tüm bunlar
-
Hocam dizi önemli değil, önemli olan ki tartışma sebebim insanların karşısındakilerin haklarına saygılı olmaları. Kişisel ozgurlukler karsıdaki zarar goruyosa biter, tamam ben deli divanesi değilim bu dizinin ama gerek buradan gerekse özel mesajlarla bana dizinin herbokunu soyleyerek tabirimimazur gör dizinin içine sı**yorlarsa ben rahatsız olur tartısırım. Yani olay bir dizi değil.
-
Bizim milletimizin icinde vardir birseyleri kursaginda birakmak.
Ingiliz forumlarinda SPOILER diye kalinca yaziyorlar ki onun yasadigi heyecani sende diziyi seyredip yasayasin diye ve saygidan dolayi.Bazi dizi / film basliklarinda gercekten insan istemeyerek okuyor sonra birde fark ediyorki bu dizinin sonu ve haliyle morali bozuluyor.
Kimse sucu baskasinin üzerine atmasin, uyarisiz yazanda, dikkatsiz bir sekilde okuyanda suclu.Herneyse, dizinin finaline gelecek olursak:
SPOILER
Kalite acisindan final pek iyi degildi, ilk hapisten kacis tam tamina 24-25 bölüm sürerken burada 2 bölüm dahi sürmedi. Bence yapimcilarin amaci artik ne kadar mantikli bitiririz ve ne kadar para kazaniriz ona baktilar. Duygusal bir bitis oldu ama.Dizinin hayranlari orijinal BluRay aliyor ve bu Final Break'te ayri bir gelir kaynagi oldu.
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hayırdır bu artist konuşma stilleri !!!! sen ilk önce kendine bak terbiyesiz...ben senin kişiliğine saygısızlıkmı yapıyorumda sen kendınde bu hakkı buluyorsun ??? madem istemıyorsun olan biteni ögrenmek o zaman bu konuya neden giriyorsun git otur tv nin başına seyret gör...adamı delirtmeyin istedigim şekilde istedigimi yazarım bu konuya senin gibilerinin karışması laf atması bişeyi değiştirmez
-
dağılın lan admin geliyo...