Private Knight Online Serverından Nasıl Para Kazanılır.
-
bu işten para yiyiceksen biraz para harcıycaksın öncelikle işin yabancı ayağınıda tutucaksın elinde vote sistemi olucak hem reklam hemde xtremegamestop100 gibi sitelerde oyda kullandırıcaksın yabancı userlar katıcaksın bünyene,ko-cuce ve pvp-kenti gibi sitelerde sabit konu açıcaksın (para harcama kısmı) anti cheat sistemi alıcaksın dedicatedın sağlam olucak ddos yesende adam akıllı durabilcekler oyunda.
farm server açıcaksın biraz zor olcak ama orjinalede yakın olmuycak çok boyar. mob slotlarını iyi ayarlıycaksın czyede pve'ye yani lvlingede önem vericeksin. öyle teamler biz geliyoruz gidiyoruz diyicekler. mage server okcu server felan geçiceksin bunları classlar eşit olucak. bence 1453 açmalısın ki belirli bi-frostu var sistemi var kendinden fire drake felan olucak ama fire drake kesmek kasıcak biraz hemen 1 hafta içinde kesilmiycek mesela. oyunla kesinlikle ilgileneceksin. bi tür bug dupe ne olursa kesin sonuçlar çıkartıcaksın.
ki şöyle söyliyim ben 2 yıl önce private te oynuyodum 1453 server 300-500 user online oluydu adam servera bakmadı cash paralarını cebine indirdi 2 ay sonra kapattı serverı.
benim aklımda çok çılgın fikirler var ama sadece fikir olur mu olmaz mı bilmiyorum ama wowdan etkilenip knight gibi bi oyuna bile çok heyecanlandırcak ve diğer serverlarda ki insanların ilgisini çekebilecek fikirler. cebimde yeterli miktar para ve database oyun dosyalarını vs vs değiştirebilcek bilgiye sahip olsam paranın mına koyardım bu kadar net konuşuyorum ama yetersizlikler işte :D
-
hocam şunu diyim, eğer kaliteli hizmet verebilecek sermayen varsa, bu işle çok para kaldırırsın, 10.000+ TL bile kaldırırsın aylık öyle diyim sana. Ama dasponge dediği gibi harcamanı yapıcan kaliteli hizmet vereceksin, burada ki arkadaşlar sana gayet iyi yol gösterirler.