Prizden Ses Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bu konu süper olmuş bizim mutfaktaki prizde cattle ı sewmedi sanırım elimle tutmadan çalışmıo ya da kürdanla destekleyince çalışıo bende anlamadım bide pıt pıt edio ya da ses çıkarıo en iisi bende deiştirim bugün çamaşır makinasını tamir etmeyi başardım acemi şansıyla bakalım yarına da onu yapabilirmiyim ,)

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek

elektrikleri kes prize gren kabloları kontrol et kırık varsa atlama yaptığından ses çıkarıyordur yada prizin içinde bir kırıklık vardır o yüzden yine atlama yani ark yaptığından ses çıkarıyordur prizi deiştirmeden önce kablolara bakk derim ama sakın ihmal etme ya ewi yakarsın yada fiş prize yapışır bu sefer çamaşır makinesinin kablosunu kesio ek yapmak zorunda kalabilirsin ama acele ett !!!

beni kaybetmek için uğraşanı ben kaznmak için uğraşmam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

lan 1 liralık prize ne post kasılmış :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

prizi elk çarpıyordur desem çok iğrenç bir espiri olur demi ?

neyse değiştir sen yada iyi sıkıştır prizi :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

hocam yangın cıkar dikkat et  indir o odanın şalterini al eline kontrol kalemi akım warmı yokmu kontrol et ondan sonra topraklı bir priz çak oraya yenile tamamen dikkatli ol..

Toplam Hit: 8400 Toplam Mesaj: 16