Prizsiz Cep Şarjını 18 Yaşındaki Liseli Buldu
-
TheMayk bunu yazdı
Buda benim seyyar şarz, dağa,ormana gittiğim zaman lazım oluyor, iki android telefonu tam şarz edebiliyor.

50 bin de buna alınca ıslatırız artık
-
leadertay bunu yazdıTheMayk bunu yazdı
Buda benim seyyar şarz, dağa,ormana gittiğim zaman lazım oluyor, iki android telefonu tam şarz edebiliyor.

hocam şunun yapımı tam bi anlatsana bizde faydalanalım
aynen cak bi döküman :D
-
Gzx bunu yazdıleadertay bunu yazdıTheMayk bunu yazdı

hocam şunun yapımı tam bi anlatsana bizde faydalanalım
aynen cak bi döküman :D
süpermiş :D
-
- 9V 500mAh Rechargeable Pil
- Benim kullandığım UBEC 6v-23v input - 5v 3A yada onun yerine 5 voltluk regülatör
- 9v luk pil bağlantı ucu
- usb soket
- 9 volt pili şarz aleti, ben Turnigy Accucel-6 şarz aleti kullanıyorum, ucuz 9 volt şarz aleti olabilir
-
COURAGE_x bunu yazdısokoban bunu yazdı
Lan vere vere 50.000 $ mı vermişler kıza :D kıytırık ios app'lerden millet milyonlar kazanıyor.
50 bin $ hindistan için deli bi para belgeselleri ile hak verirsin, belgesel seyir ettim günlük 2-3 $ çalışıyorlar ,kadınları bile 1 dolar karşılığında erkeklerle beraber oluyorlar çok güzel kadın ve çok kişi geliyorsa günlüğü 5 dolara kadar çıkan var..yani o 50bin $ hayatını bi kısmını garanti edebilir.
İyi de kız amerikan vatandaşı hocam :) Amerika'da yaşıyor yani.
-
Haberi:
http://www.huffingtonpost.com/2013/05/20/eesha-khare-18yearold-inv_n_3307519.html
projenin detayli bilgileri:
Proje ozeti: (resmi)
http://www.usc.edu/CSSF//History/2013/Projects/S0912.pdf
solid-state teknolojisinden etkilenmis. Benim fikrim, stabil bir icat olamaz, cunku gunumuz batarya teknolojisinin uzun omurlu olmasindaki ilk sart gerilimin onda biri ile sarj edilmesidir. Bu da uzun bir sure gerektirir. soklayarak doldurulan bataryanin fedakarligi, omrundendir.
ama acil ihtiyaclar icin birebir olabilir, zaten birinciligi de bu yuzden.
Bu arada $75k alan var. yapay zekaya sahip otomobil yapmis eleman. Yukaridaki linklerde o da var
edit: yukaridaki fotosunu koydugunuz pilli cihaz, hemen hemen ayni vazifeyi yapiyor. 6-7 yil once ben de kullaniyordum ama o da yaninda pil tasimayi gerektiriyor iste.
mizahi tarafından 22/May/13 11:47 tarihinde düzenlenmiştir -
şu telefonların gövdelerini güneş enerjisiyle şarj edecek hale getiremediler gitti..
iyi fikir değil mi ?
samsung bir ara solar adıyla bir telefon çıkardı ama güneşe atsan şarj olmuyordu.belki 50 bin dolarım yok ama gönlüm zengin :p
-
Geleceğe dönüşteki zaman cihazına benzettim,
-

Ayrica bence asil icat budur
-
sokoban bunu yazdıCOURAGE_x bunu yazdısokoban bunu yazdı
Lan vere vere 50.000 $ mı vermişler kıza :D kıytırık ios app'lerden millet milyonlar kazanıyor.
50 bin $ hindistan için deli bi para belgeselleri ile hak verirsin, belgesel seyir ettim günlük 2-3 $ çalışıyorlar ,kadınları bile 1 dolar karşılığında erkeklerle beraber oluyorlar çok güzel kadın ve çok kişi geliyorsa günlüğü 5 dolara kadar çıkan var..yani o 50bin $ hayatını bi kısmını garanti edebilir.
İyi de kız amerikan vatandaşı hocam :) Amerika'da yaşıyor yani.
hadi bee vay esseoluessek bak dikkat etmedim ona :) ne olacak hocam hintli deilde örnek alman olsaydı dunya parası alırdı. amerikada ama hindistanda ailesi açlık sınırı altında 3 sınıf insan muamelesi görüyordur onarda bu sana yeter dyip almışlar elinden projeyi:)