Pro Evulation Soccer 2009 Çıktı! | Full Download - Çalıştığı Onaylandı..
-
böyle oyunlardan pek anlamam en son fifa 99 oynamış adamım ((: ama fifa 2009 dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. en az 1 gb ram istiyor fakat 512 mb ile de çok rahat oynanabiliyor bir sorun yaşamadım.
-

Çalıştığı onaylanmıstır :)
Ben low da oynadıgım için görüntü sizi yanıltmasın low da bile grafikler falan çok iyi :) -
eyvallah nurky dayı Allah cryptloadımıza zeval vermesin :)
-
edit:rapid prem istemek yassahmış :)
-
Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------
rapid prem verebilcek bi mürid aranıo :):)
-----------------------------bulursan bende isterim.
-
Hayırlı olsun linkler ihbar yedi.Birşey upload etmeden, içeriği rar dosyasına yazmasanız daha güzel olacak ama neyse.
-
-
Error
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.böle bişi çıktı şimdi bn 2 gb'lik kısmını boşuna indirmedim dimi :| 15'e kadar indirdim geri kalanı inmeden bu hata çıkmış :| -
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------Error
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.böle bişi çıktı şimdi bn 2 gb'lik kısmını boşuna indirmedim dimi :| 15'e kadar indirdim geri kalanı inmeden bu hata çıkmış :|
Valla hoca yeni linkler gelirse ekler nurky onun haricinde girdi banada 500 mb daha yeni başlamıştım :)
edit:1 gb girmiş :d -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------Error
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.böle bişi çıktı şimdi bn 2 gb'lik kısmını boşuna indirmedim dimi :| 15'e kadar indirdim geri kalanı inmeden bu hata çıkmış :|
Valla hoca yeni linkler gelirse ekler nurky onun haricinde girdi banada 500 mb daha yeni başlamıştım :)
edit:1 gb girmiş :d
-----------------------------nurky abi seni bekliyoruz mağdur etme bizi :D
Toplam Hit: 10412 Toplam Mesaj: 71