Pro-Yarı Pro Fotoğraf Makinası Danışma
-
Merhaba müridler.
Yakın zamanda €500 elime geçti ve bu parayla prof yada yarı prof fotoğraf makinası almak istiyorum sıfır yada 2.el olabilir.Makinalardan anlamadığım için tavsiye edebileceğiniz makina var mı? teşekkürler
-
nikon d40 veya d60 almanı öneririm
-
olm Sana yardıme dende kabahat amk sana tabiki millet nikon canon önerecek, her tarafta var müşteriden para kazanmak için model çıkarıyolar modeller iki yışl sonra çürüyo, Sana nikon canon alma diyorum dediğimi yap,
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
olm Sana yardıme dende kabahat amk sana tabiki millet nikon canon önerecek, her tarafta var müşteriden para kazanmak için model çıkarıyolar modeller iki yışl sonra çürüyo, Sana nikon canon alma diyorum dediğimi yap,
-----------------------------ben snn demek istediğini anlamadım.neden nikon canon almasın ? ve ne oluyorda çürüyor ?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------ben snn demek istediğini anlamadım.neden nikon canon almasın ? ve ne oluyorda çürüyor ?
-----------------------------pentax -x -r önermiştir :D
-
rahmican bunu yazdı:
Merhaba müridler.
Yakın zamanda €500 elime geçti ve bu parayla prof yada yarı prof fotoğraf makinası almak istiyorum sıfır yada 2.el olabilir.Makinalardan anlamadığım için tavsiye edebileceğiniz makina var mı? teşekkürler
-----------------------------Olympus alacaksan yüzde 40 a kadar indirim yaptırabilirim, (sadece istanbul için) gidip senin alman gerekir.
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------aga bana nikon canonun giriş seviiyesi makinelerinin kaç tenesi metal alaşım kasa sayabilirmisin?= Kaç tanesinin objektifleri kimyasal maddeler dışında zorluğa maruz bırakılıp piyasaya sürülüyor söylerisin? Nikon canonun giriş seviye makinelerinin shutter ömürlerini söylermisin? Pentax dan yüzlerce dolar fazla fiyata satılan nikonların ekranlarındaki pixel sayılarını yazabilirmisin? nikon canon ve pentax objektif fiyatlarını ve objektiflerinin kalityesini yazarmısın? NAAAABERRRRRR :D
-
adam d5000 aldı
-
bende 2005 model nikon d50 kullanıyorum shutter sayısı 100binden fazla nikkor 70 300 lensim masadan düştü fotoğraf çekerken sağnak yağmura yakandım dahada şakır şakır fotoğraf çekiyorum fotoğraf makinesi alacaksanız gidip yerinde inceleyin dokunun duygusal bağı hissdeceksiniz... :)
-
adam d5000 aldı
halt etmiş. hiç olmadı d3100 alsaydı bari . -
adam d5000 aldı
-----------------------------pentax siker hacı kx var buldozer gıbı amk :D d 90 kafa tutar :H