Prodji Ve D-ZON3 Sitesi Açıldı (Üyelik İstemez)
-
tema'da züper olmus
facebooktan ne zaman grup actin ? hmmm
benide eklede,rapid hesap kapayim bi tane :D
-
Sezooooo
Harika bir site olmuş öncelikle tebrikler bişey merak ettim;Prodji ve D-zon3'un resmi sitesi mi bu şimdi ? Yoksa sadece bu sürümlerin paylaşımını mı yapıyor ? Yani bu rls gruplarını oluşturan ekip bu oluşumun içinde mi ? -
:) SAolasın elimden geldigince ugraşıom işte :)
hacım resmi neyim degil. Tek başıma elimden geldigi kadar 2 grubunda çıkardıgı ripleri tek çatıda toplayacam :) bakalım ilerleyen zamanlarda talep artarsa siteyi geliştirebilme olanagı mevcut :)
-
Konu Up +
Facebook Kullanıcıları için Grup kurdum. İsteyen ordan Filmleri takip edebilirler.
GRUP ADRESİ : http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=113907941974778
-
madem 1 ay önce açtın siteyi niye 1 ay önce haber vermedin :D güzel olmuş, çekiyorum hemen 1-2 tane :)
-
site güzel olmuş..
-
Hocam direk sık kullanılanlara ekledim çok güzel olmuş. Hatun hediye alacaktı 1tb harici gelmeden doldurmaya başlayayım :) Yalnız üyelik var mı yok mu onu çözemedim üye girişi falan yazıyor ama...
-
sevdim seni :)
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam direk sık kullanılanlara ekledim çok güzel olmuş. Hatun hediye alacaktı 1tb harici gelmeden doldurmaya başlayayım :) Yalnız üyelik var mı yok mu onu çözemedim üye girişi falan yazıyor ama...
-----------------------------Hacım Scriptte giriş yeri var :D amma üyelik gerekmiyor.
carnager bunu yazdı:
-----------------------------
madem 1 ay önce açtın siteyi niye 1 ay önce haber vermedin :D güzel olmuş, çekiyorum hemen 1-2 tane :)
-----------------------------Konu sezoo tarafından 9 Mart 2010 (Sali) 19:59 tarihinde açıldı.
hacım zati açtıktan sonra yazdım :) boş sitenin reklamını napcak millet :D
-
la su grubu genislet artik da,grup olalim :D