folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Profesör Ve Öğrenci

Profesör Ve Öğrenci

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    halk efsanelerinden biri daha

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu ogrenci bizden birisidir kesin :)  Uni1 ingilizce dersi hoca soruyor kac dil biliyorsunuz :) Ben kalkip 3 hocam 2si iyi derece 1si idare eder ,hoca aferim hangi diller diyor :)  Delph,Csharp iyi derecede ,C idare eder :) ...Sene sonunda butunlemeyle gectiydim ingilizceden :) ...yalniz hocaya tam olarak kac dil dedigimi hatirlamiyorum piclik olsun diye 6-7 demiste olabilirim ..ama hocayi oyle bozmustum :)...1.donem ve 2.donem konular ortaokul ingilizcesi :) ben paso kaliyorum sinavlardan :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Size bizim fakültemizden bir göt ediş örneği..İktisat Doçenti Var,isim vermiyim,yazsanız googlede bi sürü sonuç çıkar,Okulun ilk günü,Murat Hoca(gerçek ismi) sınıftaki öğrencilerle tanışıyor,bizim arkadaşa sıra geldi,nerelisin dedi,Siirtliyim Hocam dedi..Hoca da gülerek,vayy Siirtten Hukuk Kazanan çıkıyor muydu dedi?Özkan aynen böyle dedi "Neden?Bayburttan Doçent çıkıyo ya!" Ama hoca delikanlı adammış,takmadı Özkana,geçirdi dersten..

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    mail adresimde okumuştum tüm herkese gönderiliyor galiba

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    Okulda Öğretmen ASkerde Komutan Bunlara ters düşersen ne okulun biter ne de ASkerliğin :F
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Öğrenci Tam Bana Benziyor, Afferem Ona (: Yedirmiş LafLarı Tek Tek

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla ben bunu sabahın köründe bi radyoda dinledim harbi koptum cok manyak bi cvplar verdi cocuk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ben yine internetten böle bi kapak hikayesi okumuştum.yaklaşık 2 yıl aynısını herhangi bi hocama yapmak için bekledim fırsat kolladım.ama bi türlü o fırsat gelmedi yapamadım bende :))
    olay şu.bitane üniversitede hoca öğrencilere serzenişte bulunuyo kızıyo.fatih sizin yaşınızdayken istanbulu fethetmişti falan filan.öğrencinin biride cevabı koyuyo.ama onun hocası akşemseddin di diye :D

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    hehe koko böyle bi pozizyon gelirse bende affetmiyeceğim :D:D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben yine internetten böle bi kapak hikayesi okumuştum.yaklaşık 2 yıl aynısını herhangi bi hocama yapmak için bekledim fırsat kolladım.ama bi türlü o fırsat gelmedi yapamadım bende :))
    olay şu.bitane üniversitede hoca öğrencilere serzenişte bulunuyo kızıyo.fatih sizin yaşınızdayken istanbulu fethetmişti falan filan.öğrencinin biride cevabı koyuyo.ama onun hocası akşemseddin di diye :D
    -----------------------------

kokain abi yemin ederimki aynısı ben de demiştim :D valla billaha. Fetih Marşını işliyoduk. hani nakaratında varya : "daha ne kendinle savaştasın Fatih'in İst. Feth Ettiği yaştasın" işte öyle işlerken hoca dediki (o arada yaramazlık yaptıydık işte) Fatih sizin yaşınızdayken İstanbulu'u feth etti diye. bende dedim ki : "ama hocam onun Hocası Akşemseddin hazretleriydi" dedim. hoca biraz durdu boş boş biyere baktı. bişe düşünüyodu herhalde. sonra güldü işte. siktir lan gibisinden baktı bana :D ama kızmadı yani :)

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 3378 Toplam Mesaj: 24