Profesyonel Aktif Ses Sistemi [Satılık]
-
Merhaba arkadaşlar..
Elimdeki ses sistemini satmak istiyorum.
Ürün Özellikleri (ing olarak yazayım. Türkçe'ye çevirirince bi tuhaf oluyor ^^ )
Frequency : 48-18Khz
Power Handling : 100-350W
Impedance : 4-8Ohm
Sensivity (1/m 1/w) : 102db
2
Ürün Hakkında
Ürünün ilk sahibiyim. Ev dışında hiç bir yerde kullanılmadı gayet temiz nizamlı bakıldı. Kesinlikle amfi'de olsun hop'de olsun en ufak bir oynama/değişiklik/arıza/sorun yoktur.
Zaten hep bağlama ile kullandığı için öyle sürekli çalışır vaziyettede olmadı. Bilgisayara vs. de bağlanabilir zaten.
25-30 kiloya yakın geliyor zaten sağda solda gezip hırpalanmadı :)
Üzerinde 2 adet giriş bulunmaktadır. Tiz Mid Bas ayarıda mevcuttur. Resimlerde görürsünüz zaten. Satma sebebim çok fazla kullanamıyo olmam ve paraya ihtiyacımın olması.. Zaten doğru dürüst sesini açıp dinleyemedikten sonrada durmasın orda :P
Ürün Resimleri (O niye dışarda filan demeyin :) Cep telefonu ile çekebilmek adına dışarıya çıkarmak zorunda kaldım.)

Ürün için 400-450 tl arası bir fiyat düşünüyorum.
Teşekkürler..
-
İYİ SATIŞLAR BARIŞ
-
profesyonel ve aktif yazısını görünce atladım da daha insani bir sistem bekliyordum açıkcası:) neyse hayırlı satışlar dostum
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------İYİ SATIŞLAR BARIŞ
-----------------------------Teşekkürler ^^
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
profesyonel ve aktif yazısını görünce atladım da daha insani bir sistem bekliyordum açıkcası:) neyse hayırlı satışlar dostum
-----------------------------hocam ürün böyle geçiyor valla benlik bişi yok :P insani kısmını anlamasamda olsun ^^
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------İYİ SATIŞLAR BARIŞ
-----------------------------Teşekkürler ^^
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam ürün böyle geçiyor valla benlik bişi yok :P insani kısmını anlamasamda olsun ^^
-----------------------------düzeltme: odaya bilgisayarın 2 yanına koyunca çüşş detirtmeyecek bir şey bekliyordum, şahsım için öyle bir tane arıyorum da:)
-
hayırlı satışlar :) ilk defa param olsa alırdım demiyorum çünkü param olsada napıcam ben bunu :d saz çalmayıda iblmiyom ki bağlayayım :d :d bende birazdan monitörleri vs satışa koyucam :d bu akşam hayırlı satışlar akşamı olsun :d
-
arabaya bağlıyabiliyor muyuz ? bağlarsak anfi yeterli mi ?
-
Hayırlı işler hacı
-
Media bunu yazdı:
-----------------------------arabaya bağlıyabiliyor muyuz ? bağlarsak anfi yeterli mi ?
-----------------------------Her türlü ses çıkartan şeye bağlayabilirsiniz :)
Hocam ses düzeyi bakımından bi araba için çok fazla gelicektir. Sonuçta daha açık ortam sistemi.
Araba bağlamak sıkıntı olabilir çünkü şebeke voltajı ile çalışıyor.. Bunu araçla çalıştırmak sonrasında bi dizi çevirme kapasitör vs. derken zor olabilir.
MaviGozluDev senin 37 ekran plazmanın yanına koy abi 2sini :P al sana sinema sistemi :D bağlama şart değil :D
-
hocam kaliteli bir ses alabilirmiyiz birde kaç w rms oluyor tanesi
-
senin düğünde kullanacaktık biz onları :/