Profesyonel Olarak ASP"Yi Nasıl Öğrenebilirim?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Asp ile ilgili bir dershane acma düşüncemiz var ama bakalım zaman vakit olacakmı....
-----------------------------dersane açmaktan bahsedilio ama kimse buraya takılmamış ilginç doğrusu..
böle bişe olursa ankara da mı olacak derse kim girecek vs vs . belli ki henüz çok taze bi fikir doğru mu?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
naki bunu yazdı:
-----------------------------Nedir maxiasp'ye gicigin anlamadim ama en eski uyelerinden birisiyim. En nihayetinde ultra amator de olsa temelini orda attik aspnin.
Ve benzeri baska bir site ve forumda gormedim. Tahribat'in bu konuya el atmasi cok eski bir mevzu degil.
Deliler gibi cozum aradigim zamanlar bana tek yardimci olan insanlar. Kisisel gicikliklarin icinde kalsin.
-----------------------------
Ne maxiasp,ye ne aspindire nede diğer herhangi bir başka asp sitesine zerre kadar bir gıcığım yok, zaten ikisinede, gazı gerekli bir kac scripti test amaçlı indirmek haricinde hiç girmedim...
Asp konusunda yararlı bir sitedir doğrudur, aspnin gelişmesi içinde yararlı bir sitedir fakat, indirilen scriptlerdeki amatörlükler insanları profesyonellikten uzaklaştırmaktadır...
Orada kastettiğim olay, indirelim senle 100 tane script, bu scriptlerin 99 tanesinde mutlaka bir acık, yada bir yanlış, yada burası gerçekte şölye yazılmalı diebileceğimiz bir yer buluruz...
Bunu orada yazanları kötülemek için söylemediğimi, amacımın oranın özellikle scriptlerindeki sorunlar oldğunu yazımın tamamını okusan anlardın..
Maxiaspnin nie özellikle vurgulandığına gelince, yukarıda o örnek verilmişti, eğer aspindir deselerdi gene aynı derdim...
Anlatabildim mi Şimdi?
-----------------------------Hepsini tamamen okudum. sadece tarafinizdan sikilmek mevzusuna katilmiyorum. Bir insan ordan Asp ogrenirken ote yandan da guvenlik aciklari uzerine takilamaz mi ? Her neyse amatorluk konusunda sana katiliyorum ama Asp'nin bir matematik oldugunu bilmek icin sonucta dokumanlara ihtiyac var. Bir kaynakca da orasi.