Profil Doğrulama
-
Twitter dan nasıl onaylıyormuş la 1000 TL verek yapamazsa sakat bırakırım ama :)
-
Freak bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Hocam Onlar Aptal kullanıcıları kandırmak için bir oyun Garantisi yok adamsana diyor 1 senede Onaylatalım nasıl onaylatacak Açık mı var ? Açık olsa bile ne kadar sürecek ki Onaylı hesap ? Saçmalık Gayet de Hile var bu işte Ben Sosyal medyada bayağı takılmışımdır Bunun olması imkansız Twitter ile konuşuyorum onun mesela sadece 1 şartı var Ünlü isen bana belge göster arkadaşım yoksa yoktur diyor bu yani Ünlü değilsen yapamazsın :) Bi aralar Onaylı yabancı hesapları çalıyorlardı Twitterdan onları satıyorlardı Kullanıcı adları Saçma sapan birşey olanların çalıp satıyorlardı K.Adı değişirse zaten Onay kalktığı için bu şekilde çok para kazandılar Adem Atbaş örneğin hırsızdır bunlar boşuna itimat etmeyin :)
bu da resmi evrakla onaylanıyor zaten senin benim hesabını değil ünlü albümü olan yazar ya da medyatik tipleri onaylıyorlar. örneğin kemal ekşioğlu...
sana 2 haftada cevap gelicek zaten diyor gelmezse para iadesi ama dedim ya güvenemedim.
Hocam :D Şimdi ünlü biri olsam buna ne gerek var ki ? Kendim de yaparım 2000 Lira niye vereyim gerçi Ünlü olsam 2000 lira gözümde olmaz veririm uğraşmamak için ha bide Ünlü olsam R10 da ne işim var :D Ouw Paradox In The House..
-
herhangi bir hesap 15binden sonra kolayca onaylanılıyor.
Firmalar için de böyle
Kişi ismi biraz değişik onda da reklam yayınlıyorsun vs
Twitter herhangi bir ücret almamakta
Benim bilgilerim böyle başka bilgiye kulağımı kapatırım fakat ardında da durmam :)
-
bugün mavi tık almış ( facebook için ) sayfalar 10000 tl den kapı açıyor. bu sayfaların özelliği nedir ?
özelliği şu. çok kolay şekilde büyüyor.
bir sayfanızda paylaştığınız gönderinizi bu sayfayada yayınlarsanız eğer sayfada çılgın derecede erişim açılıyor. bu erişim açılması da gönderilerin daha fazla kişiye erişmesi demek.
haberay haber türk milliyet hürriyet gibi haber sayfaları ne kadar işin içerisindesiniz bilmem ama çılgın rakamlara istedikleri sayfaları alıyorlar. erişimleri açıyorlar mavi tıklı kendi sayfalarından ve ardından hoop haber linklerini paylaşıyorlar. normal bir sayfada link erişimi örneğin 50000 kişi ise mavi tıklı bir sayfadan yayın yaparsanız şayet bu erişim 500000 lere çıkıyor. bu da daha fazla gelir demek. 2000 tl ve 2750 ye sattığım sayfalar şu anda 50bin kişi artışta bugün sayfaları alayım dediğimde satmıyorum diyor. satsamda 4000 tl den aşağı çekmem diyor.
yani demem o ki bende şu an 30binlik karikatür sayfası var. pek ilgilenemiyorum. ilgilenirim diyen varsa ortak alırım. büyütürüz. birşeyler yaparız. birde onaylı sayfadan erişim açarsak değmesin kimse keyfimize :)
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Twitter'da yanına tik koyabiliyor muymuş 2000TL'ye?
1000TL ye önce iş sonra ödeme çalışan bile var hocam. Bu kadar emin konuşuyorlarsa yapıyorlardır. İlginç ama gerçek bir durum.