Profil Kopyalayarak Facebook Hesapları Hackleme...
-
çizik...
-
bu ne lan hahahah ben de bir şey sandım, bu bildiğin tarayıcıların ulaştığı html css js leri indirmeye yarar
----
Diğer mesajda da söyledim; burda Facebook bahane. Kopyaladığım sitelerin listesini vereyim kararı sen ver;
google.com
facebook.com
twitter.com
www.bog.ge
www.yapikredi.com.tr
www.bankofscotland.co.ukwww.bankasya.com.tr/www.herkul.orgDaha birçok site var. Hepsini yazmam da güvenliğe zarar. Ama en azından aklında birşeyler uyandırır----bunu ciddi mi söyledin merak ediyorum gerçekten,ben sana bu şekilde istediğin siteyi indirim -
takip
-
ben kendi profilimde denemeye başladım, kaç saat sürer herhangi bir fikrim yok ayrıca şifreyi bırakın resimleri bile orjinal boyutunda indirebileceğini sanmıyorum.
-
elkfatih42 bunu yazdı:
-----------------------------
ya arkadaşlar çömezliğimize verin. size birsey sorayım. yorumlardan tam olarak bunu çıkarabildiğimi söyleyemem. bu yöntemle arkadaş olarak ekle butonundan başka birseyi gözükmeyen bir face kullanıcısının mesajları da dahil olmak üzere paylaştığı şeyler görülebiliyor mu... (resim, video dahil)
-----------------------------Yapmayın etmeyin la bari gizleyin bu başlığı. İnternette bütün millet facebook hack diye aratırken biri bu başlığı görse rezil oluruz yemin ediyorum :)
Zaten erişemediğiniz hiçbir bilgiye bu programla erişemezsiniz sadece arkadaşlarınızın yada ulaşmak istediğiniz profilin herkese açık olan yani zaten normal browserdan da ulaşabildiğiniz bilgilerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz, denememe bile gerek yok zamanında çok site kopyalayıp editlemişliğim var bununla :) Eminim Buzul benden daha çok kullanmıştır ahaha
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
observer.exe bana biraz şüpheli geldi.
-----------------------------aynen,indirmedim :)
-
indirdim çalışıyor 7 tane facebook profili heykledim.
sizde indirin, kazı kazanın.