folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Profosyonel / Yarı Profosyonel Fotograf Makinası Önerisi

Profosyonel / Yarı Profosyonel Fotograf Makinası Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba

Uzun zamandır bende fotograf çekme tutkusu var.Uzun bir süre Dijital makinalar ile fotograf çektim ve bu işi ilerletme kararı aldım.

Şimdi sizlerden yani fotografcılıkdan anlayan fotografcılık okuyan arkadaşlardan bana uyabilecek Profosyonel yada yarı profosyonel bir makina önerisi istiyorum.

Slr mi denir dslr mi tam bilmiyorum o yüzden konu hakkında bilgili arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.. Şu anda kullandığım makina Canon Ixus 75

Almayı düşündüğüm makinada D40 Tarzi bir makina...

Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    400d

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Ben de 400d kullanıcısıyım.Yeni başlıycaksın anladığım kadarıyla.Ben canon'cuyum ama tercih sonuçta senin.

400D

450D

1000D

Birbirlerine çok yakın özellikte olan makinalar.Neden Canon dersen Lens serisi çoooooooook fazla ve kendi üretimi :)

Sorun olursa her türlü yardımı verebilirim hocam. 

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    nikon d 6o

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Salu3 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben de 400d kullanıcısıyım.Yeni başlıycaksın anladığım kadarıyla.Ben canon'cuyum ama tercih sonuçta senin.

400D

450D

1000D

Birbirlerine çok yakın özellikte olan makinalar.Neden Canon dersen Lens serisi çoooooooook fazla ve kendi üretimi :)

Sorun olursa her türlü yardımı verebilirim hocam. 

-----------------------------

Arkadaşım kendi çektiğin fotolardan bir kaç adet koyabilirmisin.Özellikle beğendiklerinden :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    markası Canon olsun model önemli değil.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    450D for president!

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    Edit

Tren odun seçmez hacı abi...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    bu konuda yardım alabileceğin en iyi kişi "muhabir22" ona mesaj at

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    Bende önümüzdeki hafta alıcam artık makinamı ve 1 aylık araştırmadan sonra kararimi verdim önce acaba Canon mu nikon mu diye düşündüm dolandim araştırdım  sonra kararimi nikon olarak verdim sonra modelleri araştırmaya başladım.. Simdik nikon D60 da d2x işlemcisi var sanırım ama makina hız bakimindan nekadar iyi olsada performans , foto çekme bakımından sanırım perde den dolayi iyi performans vermiyor bence ... Nikon D70 ler güzel makinalar aslında ama oda eski artık =) Son olarak kararımı ben Nikon D80 Almaya karar verdim :) Bakalim önümüzdeki hafta resimlerini koyarım olmazsa :)

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    resimden anlayanlara sattıgım makine canon 450D hocam. ne çok prof ne cok amatör işi fiyatıda güzel şuan piyasada tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.

...
Toplam Hit: 2610 Toplam Mesaj: 13