Profosyonel / Yarı Profosyonel Fotograf Makinası Önerisi
-
Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır bende fotograf çekme tutkusu var.Uzun bir süre Dijital makinalar ile fotograf çektim ve bu işi ilerletme kararı aldım.
Şimdi sizlerden yani fotografcılıkdan anlayan fotografcılık okuyan arkadaşlardan bana uyabilecek Profosyonel yada yarı profosyonel bir makina önerisi istiyorum.
Slr mi denir dslr mi tam bilmiyorum o yüzden konu hakkında bilgili arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.. Şu anda kullandığım makina Canon Ixus 75
Almayı düşündüğüm makinada D40 Tarzi bir makina...
Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
-
400d
-
Ben de 400d kullanıcısıyım.Yeni başlıycaksın anladığım kadarıyla.Ben canon'cuyum ama tercih sonuçta senin.
400D
450D
1000D
Birbirlerine çok yakın özellikte olan makinalar.Neden Canon dersen Lens serisi çoooooooook fazla ve kendi üretimi :)
Sorun olursa her türlü yardımı verebilirim hocam.
-
nikon d 6o
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------Ben de 400d kullanıcısıyım.Yeni başlıycaksın anladığım kadarıyla.Ben canon'cuyum ama tercih sonuçta senin.
400D
450D
1000D
Birbirlerine çok yakın özellikte olan makinalar.Neden Canon dersen Lens serisi çoooooooook fazla ve kendi üretimi :)
Sorun olursa her türlü yardımı verebilirim hocam.
-----------------------------Arkadaşım kendi çektiğin fotolardan bir kaç adet koyabilirmisin.Özellikle beğendiklerinden :)
-
markası Canon olsun model önemli değil.
-
450D for president!
-
Edit
-
bu konuda yardım alabileceğin en iyi kişi "muhabir22" ona mesaj at
-
Bende önümüzdeki hafta alıcam artık makinamı ve 1 aylık araştırmadan sonra kararimi verdim önce acaba Canon mu nikon mu diye düşündüm dolandim araştırdım sonra kararimi nikon olarak verdim sonra modelleri araştırmaya başladım.. Simdik nikon D60 da d2x işlemcisi var sanırım ama makina hız bakimindan nekadar iyi olsada performans , foto çekme bakımından sanırım perde den dolayi iyi performans vermiyor bence ... Nikon D70 ler güzel makinalar aslında ama oda eski artık =) Son olarak kararımı ben Nikon D80 Almaya karar verdim :) Bakalim önümüzdeki hafta resimlerini koyarım olmazsa :)
-
resimden anlayanlara sattıgım makine canon 450D hocam. ne çok prof ne cok amatör işi fiyatıda güzel şuan piyasada tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.