folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Program Anahtarını :Kopyalamak...

Program Anahtarını :Kopyalamak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Musket keke programlama dilim olsa... Program çok kullanılan bir program olmadığı için bulunacagını pek sanmıyorum coıls6 Le
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByKuTsaL
    ByKuTsaL's avatar
    Erkek

hocam dedıgın programa benzer bısı bızde kullanıyoruz amcam bo-eko yetkili satıcısı Kocnetın verdıgı program var

ve usb dıskı olmadanda calısmıyor ama kopyalanabılıyor sadece usb nın nasıl bıcımlenıp yuklendıgıeen baglı  senın dedıgın usb dısklerın U3 ozellıgı var sende sandısk cruzer u3 flas bellek al yanılmıyorsam www.tnctr.com sıtesınden u3 bellekler ve sıstem acılısı dersen sana yardımcı olurlar sadece dedıgım fas bellekte ve adata flas bellekte oluyor o programı ureten adamın -daa ta a.q  özür dierim sayın tahrıbat murıdlerı ama kullandım flas bellegın kopyasını adata flas bellege aktardı yafff

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RMx
    RMx's avatar
    Erkek
    bende de var arçelik programı. Oda e-token ile çalışıyor. Ama maalesef onun bir çözümü yok hani çalayım desen ben çok denedim :) 256 bit ile şifreli... Kıracam dedim sonra düşündüm acaba kaç yılda kırabilirim..Hoja umudunu kes :) E tokenin bi çözümü yok . En azından şimdilik

Forgive others often yourself never..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Haspdan bahsediyorsun, kırılmaz hocam o...

Belki program cracklenir ama oda daha zor :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2655 Toplam Mesaj: 15