Program Arşivi Download

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

Ellerine sağlık !!!

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Hesap Makinası yarınki sınav için iş görür...

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

devamı gelecek mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Gzüel paylaşım,Muppets filminden Kermit sahnesi alacaktım,video programı arıyordum,teşekkürler.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı

konuyu incelerken şu keyloggera gözüm ilişti kendi bilgisayarıma kurmayı düşündüm denemek için nasıl çalışıyor falan fıstık diye lakin şuraya gözüm ilişti

Klavyeden girilen tüm şifrelerde dahil olmak üzere yazılan herşeyi ekran görüntüleriyle birlikte kaydetmesini sağlayabilirsiniz. ve en güzeli tüm bunları yaparken programın görünmez olması kendisini çalıştırılan programlar listesinde ve program ekle kaldırda göstermez bu sayede hiç kimse tarafından farkedilmez…

task manager ve program ekle kaldırda görünmüyorsa kendi pc mize kurduğumuz keyloggerı nasıl kaldırabiliriz  Revo Uninstaller gibi harici bir unstaller ile mi yoksa Zemana antilogger ile mi kaldırırız çalışmasını anlamak için kendim kurmak istiyorum 

ayrıca yaklaşık olarak 15 mb başkasına nasıl yedircez ki mesela bnm manitanın pc ne halt ettiğin öğrenmek istiyorum 

costantin tarafından 06/Kas/12 21:09 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber_Ottoman
    Cyber_Ottoman's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı

konuyu incelerken şu keyloggera gözüm ilişti kendi bilgisayarıma kurmayı düşündüm denemek için nasıl çalışıyor falan fıstık diye lakin şuraya gözüm ilişti

Klavyeden girilen tüm şifrelerde dahil olmak üzere yazılan herşeyi ekran görüntüleriyle birlikte kaydetmesini sağlayabilirsiniz. ve en güzeli tüm bunları yaparken programın görünmez olması kendisini çalıştırılan programlar listesinde ve program ekle kaldırda göstermez bu sayede hiç kimse tarafından farkedilmez…

task manager ve program ekle kaldırda görünmüyorsa kendi pc mize kurduğumuz keyloggerı nasıl kaldırabiliriz  Revo Uninstaller gibi harici bir unstaller ile mi yoksa Zemana antilogger ile mi kaldırırız çalışmasını anlamak için kendim kurmak istiyorum 

oncelikle arsiv icin tesekkurler

ve kabadayinin yazdiklarinin aynisindan merakla bekliyorum nasil olacak bu is :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek

Hocam çok saol ya..

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
Toplam Hit: 5629 Toplam Mesaj: 29