[Program] Bilgisayar Kitliyken Istenilen Uygulama Çalışsın/Kapansın
-
oldukça faydalı. emeğine sağlık hocam.
-
Abü evde tekim, kilit olayı işe yaramıyor da böyle pc boşta kalınca falan "bu zıbardı ya da gene tuvaletin deliğine düştü galiba" modu gelmez mi ya? torrent olayı mantıklıymış baya. (sanki pcde boş yer kalmışmış gibi asdfasdf)
Bi de bana böyle pc başında yapmak istediğim asıl şeyi değil de, gereksiz boş işler falan yaptığımda "silkelen ve yap ulan şu işi" isimli güzelce titretecek şekilde yüksek gerilim verebilecek bi organizasyona ihtiyacım var amk gereksiz şeyler (sosyal medya değil gerçi onlara baktığım yok da neyse) o kadar zaman alıyo ki bazen yapacağım şeyi yapmaya fırsat bulamıyorum... -
SweetyVolty bunu yazdı
Abü evde tekim, kilit olayı işe yaramıyor da böyle pc boşta kalınca falan "bu zıbardı ya da gene tuvaletin deliğine düştü galiba" modu gelmez mi ya? torrent olayı mantıklıymış baya. (sanki pcde boş yer kalmışmış gibi asdfasdf)
Bi de bana böyle pc başında yapmak istediğim asıl şeyi değil de, gereksiz boş işler falan yaptığımda "silkelen ve yap ulan şu işi" isimli güzelce titretecek şekilde yüksek gerilim verebilecek bi organizasyona ihtiyacım var amk gereksiz şeyler (sosyal medya değil gerçi onlara baktığım yok da neyse) o kadar zaman alıyo ki bazen yapacağım şeyi yapmaya fırsat bulamıyorum...İlk dediğin şey için
https://stackoverflow.com/questions/1037595/c-sharp-detect-time-of-last-user-interaction-with-the-os
Bu logicle bisiler yaptırabilirsin.
Ikincisi için biraz spesifiklestirmen lazım yaptığın işi.
Bi kere chrome'da mi geciriyon vaktini?
O zaman focused tablere bakan bi eklenti yazican.
Ağırlıklı vscode mi focuslanmali?
O zaman focused window'a bakan bi softw. yazican.
-
SweetyVolty bunu yazdı
Bi de bana böyle pc başında yapmak istediğim asıl şeyi değil de, gereksiz boş işler falan yaptığımda "silkelen ve yap ulan şu işi" isimli güzelce titretecek şekilde yüksek gerilim verebilecek bi organizasyona ihtiyacım var amk gereksiz şeyler (sosyal medya değil gerçi onlara baktığım yok da neyse) o kadar zaman alıyo ki bazen yapacağım şeyi yapmaya fırsat bulamıyorum...abi aynısını evde şu şekil kullanıyorum. boşta kitleme süresini 5 dakikaya aldım. 5 dakika hareket yoksa başlatıyor. aynı hesaba çıkartıyorum :D
-
end bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
Bi de bana böyle pc başında yapmak istediğim asıl şeyi değil de, gereksiz boş işler falan yaptığımda "silkelen ve yap ulan şu işi" isimli güzelce titretecek şekilde yüksek gerilim verebilecek bi organizasyona ihtiyacım var amk gereksiz şeyler (sosyal medya değil gerçi onlara baktığım yok da neyse) o kadar zaman alıyo ki bazen yapacağım şeyi yapmaya fırsat bulamıyorum...İlk dediğin şey için
https://stackoverflow.com/questions/1037595/c-sharp-detect-time-of-last-user-interaction-with-the-os
abü mümkünse ben 10kV üstü bi güzel şoklayıcı yapmaya başlayayım tetiklemeyi arduinodan vermek üzere kendimi iş yapmaya şartlayabilirim yani oh yes.
Bunun gereksiz işler boş işlerle hayat geçmez versiyonu tam sifdlşkgtmbitmnbkgre
https://www.youtube.com/watch?v=A0314QOklz8baristbt bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıabi aynısını evde şu şekil kullanıyorum. boşta kitleme süresini 5 dakikaya aldım. 5 dakika hareket yoksa başlatıyor. aynı hesaba çıkartıyorum :D
ya barış bi de sen kitleme şimdi beni, her tuvalete gidip gelişimde pin şifre bişiy girmek istemiyorum abi :D hayır illaki bi çözümü vardır şu anki netplwiz den disable etme geçiştirmesi dışında da önümüzdeki 3 saati çürüteceğime eminim yani :D yine bi bakarım ayık sakin takıntısız bi kafayla belki kolaydır da çözümü yattı şimdi kafaya şifre iptali dışında :D
-
SweetyVolty bunu yazdıend bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
abü mümkünse ben 10kV üstü bi güzel şoklayıcı yapmaya başlayayım tetiklemeyi arduinodan vermek üzere kendimi iş yapmaya şartlayabilirim yani oh yes.
Bunun gereksiz işler boş işlerle hayat geçmez versiyonu tam sifdlşkgtmbitmnbkgre
https://www.youtube.com/watch?v=A0314QOklz8baristbt bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıabi aynısını evde şu şekil kullanıyorum. boşta kitleme süresini 5 dakikaya aldım. 5 dakika hareket yoksa başlatıyor. aynı hesaba çıkartıyorum :D
ya barış bi de sen kitleme şimdi beni, her tuvalete gidip gelişimde pin şifre bişiy girmek istemiyorum abi :D hayır illaki bi çözümü vardır şu anki netplwiz den disable etme geçiştirmesi dışında da önümüzdeki 3 saati çürüteceğime eminim yani :D yine bi bakarım ayık sakin takıntısız bi kafayla belki kolaydır da çözümü yattı şimdi kafaya şifre iptali dışında :D
aboww yeni gördüm seni :D
daha doğrusu senin yazdığını abü
tamam bakayım o işe :d o daha güzel olur sağlıklı olur. enfes fikirr