folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder [Program] Clipboard Helper

[Program] Clipboard Helper

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    end bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı
    end bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

neden esed trojan uyarisi veriyor?

clipboard'ina eristigi icin olmasin antiky?

https://www.virustotal.com/gui/file/55a0fc728c09eb6a2de73bd7d5ba30e0e137bb8a947b345a03dc56391c4d91eb/relations

Ne alakasi var trollukle?

aga troll olan benim burada

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

windows + v tuşuna basınca da clipboard geçmişini görüyorsun.

ben başka tool kullanmıyorum yazılımcılar için nimet :)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    manglerman bunu yazdı

Abü ben de onu kullanıyorum ama eziyete dönüyor hayatın bir anda misal bişey zort edip de pc restart yerse komple gidiyor pinlemediysen 

bana aynısı; aynı tuş kombinasyonunda ama kullanması daha zevk verici bişiy lazım.. 

misal lightshot da ekran görüntüsü alıyor,  ShareX de ama gel gör ki amerikalıların bir lafı vardır ya; bir kere siyahı tattıysan dönüşü yoktur diye aielrtkheaihjeth

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

w10 da win + v basınca son 25 değeri tutuyor

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    SweetyVolty bunu yazdı
    manglerman bunu yazdı

Abü ben de onu kullanıyorum ama eziyete dönüyor hayatın bir anda misal bişey zort edip de pc restart yerse komple gidiyor pinlemediysen 

bana aynısı; aynı tuş kombinasyonunda ama kullanması daha zevk verici bişiy lazım.. 

misal lightshot da ekran görüntüsü alıyor,  ShareX de ama gel gör ki amerikalıların bir lafı vardır ya; bir kere siyahı tattıysan dönüşü yoktur diye aielrtkheaihjeth

win 7 zamanlarinda baslat+v isini yapan programlar denemistim 3-5 tane. "clipboard history app" falan diye aratinca cikiyo bi seyler bak istersen

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    manglerman bunu yazdı

win 7 zamanlarinda baslat+v isini yapan programlar denemistim 3-5 tane. "clipboard history app" falan diye aratinca cikiyo bi seyler bak istersen

abü ben bişiler aratınca genelde kendimi kaybediyorum, sen kıllısını arıyorsun diye çat diye vuracak bi babayiğit arıyorum ki kokayinimsi takıntılarımla saatlerimi o mu iyi bu mi iyi diye aramıyim ahahahah 

an itibariyle kendime bela edip merak ettiğim 25+ küsür tab var ve her tabdan en az bi 5 tab daha çıktığını düşünürsek böyle böyle harbi saatlerim gidiyo amk. allahcım ocd nin belasını versin neyse. 

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı
    end bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

neden esed trojan uyarisi veriyor?

clipboard'ina eristigi icin olmasin antiky?

https://www.virustotal.com/gui/file/55a0fc728c09eb6a2de73bd7d5ba30e0e137bb8a947b345a03dc56391c4d91eb/relations

Ne alakasi var trollukle?

Adam "trolluk yaptım, beni besledin, bunu yapmamalısın dostum" demek istemiş )) 

yunusemre tarafından 14/Eyl/22 12:52 tarihinde düzenlenmiştir

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    manglerman bunu yazdı

abü ben bişiler aratınca genelde kendimi kaybediyorum, sen kıllısını arıyorsun diye çat diye vuracak bi babayiğit arıyorum ki kokayinimsi takıntılarımla saatlerimi o mu iyi bu mi iyi diye aramıyim ahahahah 

an itibariyle kendime bela edip merak ettiğim 25+ küsür tab var ve her tabdan en az bi 5 tab daha çıktığını düşünürsek böyle böyle harbi saatlerim gidiyo amk. allahcım ocd nin belasını versin neyse. 

ditto :)

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 2659 Toplam Mesaj: 19
clipboard clipboard helper