[Program] Clipboard Helper
-
end bunu yazdıAntikky bunu yazdıend bunu yazdıAntikky bunu yazdı
neden esed trojan uyarisi veriyor?
clipboard'ina eristigi icin olmasin antiky?

Ne alakasi var trollukle?
aga troll olan benim burada
-
windows + v tuşuna basınca da clipboard geçmişini görüyorsun.
ben başka tool kullanmıyorum yazılımcılar için nimet :)
-
manglerman bunu yazdı
Abü ben de onu kullanıyorum ama eziyete dönüyor hayatın bir anda misal bişey zort edip de pc restart yerse komple gidiyor pinlemediysen
bana aynısı; aynı tuş kombinasyonunda ama kullanması daha zevk verici bişiy lazım..
misal lightshot da ekran görüntüsü alıyor, ShareX de ama gel gör ki amerikalıların bir lafı vardır ya; bir kere siyahı tattıysan dönüşü yoktur diye aielrtkheaihjeth -
w10 da win + v basınca son 25 değeri tutuyor
-
SweetyVolty bunu yazdımanglerman bunu yazdı
Abü ben de onu kullanıyorum ama eziyete dönüyor hayatın bir anda misal bişey zort edip de pc restart yerse komple gidiyor pinlemediysen
bana aynısı; aynı tuş kombinasyonunda ama kullanması daha zevk verici bişiy lazım..
misal lightshot da ekran görüntüsü alıyor, ShareX de ama gel gör ki amerikalıların bir lafı vardır ya; bir kere siyahı tattıysan dönüşü yoktur diye aielrtkheaihjethwin 7 zamanlarinda baslat+v isini yapan programlar denemistim 3-5 tane. "clipboard history app" falan diye aratinca cikiyo bi seyler bak istersen
-
yolbulucu bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdımanglerman bunu yazdı
misal lightshot da ekran görüntüsü alıyor, ShareX de ama gel gör ki amerikalıların bir lafı vardır ya; bir kere siyahı tattıysan dönüşü yoktur diye aielrtkheaihjethwin 7 zamanlarinda baslat+v isini yapan programlar denemistim 3-5 tane. "clipboard history app" falan diye aratinca cikiyo bi seyler bak istersen
abü ben bişiler aratınca genelde kendimi kaybediyorum, sen kıllısını arıyorsun diye çat diye vuracak bi babayiğit arıyorum ki kokayinimsi takıntılarımla saatlerimi o mu iyi bu mi iyi diye aramıyim ahahahah
an itibariyle kendime bela edip merak ettiğim 25+ küsür tab var ve her tabdan en az bi 5 tab daha çıktığını düşünürsek böyle böyle harbi saatlerim gidiyo amk. allahcım ocd nin belasını versin neyse. -
end bunu yazdıAntikky bunu yazdıend bunu yazdıAntikky bunu yazdı
neden esed trojan uyarisi veriyor?
clipboard'ina eristigi icin olmasin antiky?

Ne alakasi var trollukle?
Adam "trolluk yaptım, beni besledin, bunu yapmamalısın dostum" demek istemiş ))
yunusemre tarafından 14/Eyl/22 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
SweetyVolty bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdımanglerman bunu yazdı
abü ben bişiler aratınca genelde kendimi kaybediyorum, sen kıllısını arıyorsun diye çat diye vuracak bi babayiğit arıyorum ki kokayinimsi takıntılarımla saatlerimi o mu iyi bu mi iyi diye aramıyim ahahahah
an itibariyle kendime bela edip merak ettiğim 25+ küsür tab var ve her tabdan en az bi 5 tab daha çıktığını düşünürsek böyle böyle harbi saatlerim gidiyo amk. allahcım ocd nin belasını versin neyse.ditto :)