Program İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

knight gibi oyunlar sendkeysi engeller buyuk ihtimalle. DirectInput kullanmalisiniz. Directx yani. DirectX icin sadece vb bilmek yeterli degil. ayni zamanda directx'ide ogrenmelisiniz. biraz karmasık gözüklebilir ama basittir.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

işin tuhaf tarafı şu kaç tane koxp patlattım hesaplı hesapsız ram editlemeyle onla bunla herşeyde illa birşekilde girdim bunun icine 5 yıl uğraştım kaç tane char yaptım sattım ama gel gelelim şu koxpun oyun icindeki davranışını çözemedim..

milisaniye içerisinde aynı anda 3 lü ve 5 li ok atımlarını yasaklıodu tmm burası okey.. fakat ufacık bir hata ile bununda üstesinden geliniyordu koxpu aç msnyi üstte yap ve r ye basıp msnye tuttu bidada elleme casting hatası vermeden sürekli mermi gibi atıodu onunla onun bağlantısı nasıl oluodu hala aklım ermior :)) eren varsa anlatsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

benim bir arkadaş oynuyor bu knightı ve kendi yaptığı bir program vardı elinde. bir ara görmüştüm kullanıyordu. çarı götürüyodu istediği yere sora o proyu çalıştırııyo çar kendi kendine kasıyodu. ama çar okçuydu :) yerinden hareket etmiyor yani. sorayım programı hala çalışıyorsa alır yollarım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 1967 Toplam Mesaj: 14