Program Yazmak İçin Kiralık Ofis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı

Ben programcının sandalyesinin, bilgisayarının ve IDE' sinin kaliteli olması gerektiğine inananlardanım. Kendi açımdam konuşursak bu şekilde daha verimli çalışabiliyorum. 

Benim bilgisayar toshiba qosmio serisi ve 18.4 inç ekranı var. Bataryasının ağırlığı bile bir laptop ağırlığında.  All-in-one pc gibi. Kafe gibi yerlerde kullanılabilecek bir laptop değil. Zaten bu mekanlarda yoğunlaşamıyorum. 

Kütüphanede de çalışamam. Bazen telefon görüşmesi yapmam gerekiyor. Bu durumda sıkıntı olur.

Urban studio güzelmiş ama Adana' da galiba yok. 

Öğrenci evi bulabilsem aslında güzel olur. Bulmak için çevremi yoklayayım. Tabii evin klimalı olması lazım. Yoksa Adana' da pişerim :)

yazini okurken sanki windows gelistiriyormussun hissine kapildim :) bu nasil bir hirs, titizlik.. tebrik ederim :) aliskanlik meselesi.. genelde yazilimcilar sessiz,sakin yerleri tercih ederler

suan universiteler falan tatilde, hic yoktan bos bir sinif bulup, ogretmen masasina oturup calisabilirsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    mugen bunu yazdı

ucuz yollu bir pansiyon odası?

bende böyle yazacaktım. eğer ofis kirası orta şeker bir pansiyona denk gelecekse neden pansiyon olmasın ?

hem kısmi tatil hemde iş ortamın olur diye düşünüyorum. yeme içme sorunununda ortadan kaltığını düşünürsek gayet mantıklı.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Kaç aydır böyle birşey arıyorum. Adana'dayım birde şu Regus'u yeni gördüm.  2 aylık bir aram var şuanda 2 ay sonraki iş duruma göre tekrar ihtiyacım olabilir benimde. Ev ortamı aynen sorunlu oluyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-kiralik-regus-adana-hazir-kiralik-ofisler-212725174/detay
    Bu Regus günlük fiyatı mı? Günlükse çokta, aylıksa iyi. Banada aynen masa, sandalye, klima, internet, WC gerekli sadece. Aylıksa fiyat çok iyimiş aslında ama varmı bilgisi olan sanmıyorum pek aylık olacağınıda :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

bu tarz ofislerin kirası aylıktır ama size ayda bu ofisleri 6-8-10 saat gibi bir süre kullandırıyorlar yani sadece yasal adres için kurulmuş ofisler bunlar. 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Regus ile görüştüm. 

Size bir giriş kartı çıkarırsak eğer aylık $19' a ortak alanı kullanabilirsiniz diyor.

Bir de aylık kampüs ofis denen bir şey var. Fiyatı ise $150+kdv

Telefondaki kadın kimlik fotokopisi ve kredi kartı bilgilerini istiyor. Bir de sözleşme var.

Toplam Hit: 2561 Toplam Mesaj: 16
program redus adana