Programalaya Başlamak İstiyorum, Yardımcı Olur Musunuz
-
bizim için demesi kolay. biz öğrenirken neler çektiğimizi yazmıyoruz,yazamıyoruz...
o yüzden ha deyince olmuyo bu iş. biraz gerçekleride görmek gerek
-
ilk önce ingilizce öğrenmen gerekiyor :W
-
Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Bu işi ciddiyetle ele almaya niyetliyim. Şu anda hobi gibi ama işime de yarayabilir. İngilizce bilmek konusuna gelince, her ne kadar bir turist gördüğümde konuşmayayım diye kıvranıp duruyorsam da okur yazarım. Matematiği de okul yıllarında anca kurtarıyordum ama onun da bir yolunu bulurum artık. Sonuçta bir çok yönden kendini geliştirmek konusunda hepsi bir katkı olacak. Bu konuda dökümana ihtiyacım olacak evet. Yardımcı olabilecek herkesin katkından memnun olurum.
Bir de daha önceki araştırmalarımda C den başlayın falan diye bir şeyler okumuştum. O yüzden kafam karışmıştı. Öğrenmeyi sevdiğim için bana kalsa hepsini öğrenmek isterim. Gülüyorsunuz biliyorum, o kadardı kolay mıydı falan diye. Haklı olabilirsiniz, benim yeğen de bilgisayar bölümü mezunu(şu an askerde, yardım alamıyorum) severek okumuş da olsa zorlandığını görüyordum. Neyse ben bir yerlerden başlıyayım da. Yönlendirme ve dökümanlar konusunda yardımlarınızın devamını bekliyorum.
-
C zor gelebilir biraz onla başlama.Pascal gibi bir dille başla programlama mantığını öğren.Basit programlar yaz.Sonra c'ye geçebilirsin.Okulda bize ilk gösterdikleri dil Turbo Pascal'dı.Programlama mantığnı onda öğrendik.Sonra diğer dilleri öğrenmek o kadar zor olmadı.