Programı Yükleyip Çalıştırana Aracının Silecekleri Hediye
-
VPN Kullanın.
-
mega uygulamasını indirip oradan indirin, ip değiştirince kaldığı yerden otomatik devam ediyor.
-
Hepinize çok teşekkürler , indirdim ama bir türlü kuramadım aq kafayı yiyecem sabah 8 den beri uğraşıyorum yok olmuyor arkadaş
-
patron_38 bunu yazdı
Arkadfaşlar sağ olsun linki eklediler indirdim ama programı bir türlü çalıştıramadım
Sağlam şekilde yükleyip çalıştırana ( benim pc ye :=) ) aracının silecekleri benden hediye arkadaşlar
parça kataloğu gibi bir şey galiba, kurulmayan kısmı nedir hocam peki
-
yalinyalniz bunu yazdıpatron_38 bunu yazdı
Arkadfaşlar sağ olsun linki eklediler indirdim ama programı bir türlü çalıştıramadım
Sağlam şekilde yükleyip çalıştırana ( benim pc ye :=) ) aracının silecekleri benden hediye arkadaşlar
parça kataloğu gibi bir şey galiba, kurulmayan kısmı nedir hocam peki
setup yapamadım bir türlü hata alıyorum , yaşlandım artık çözemiyorum power iso ile denedim olmadı demoon tools ile denedim yükleyemedim
-
Programı
http://blog.obdii365.com/2019/10/07/10-2019-bmw-etk-parts-catalogue-download-free/
Burdan indirdik yardımcı olacaksa
-
Abi, sitede soyle bisey yaziyor; Operating system: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8
budur belki problem, makinada ne yuklu ? windows 10sa belki derdi odur, dusuk ihtimal ama olabilir...
-
garga bunu yazdı
Abi, sitede soyle bisey yaziyor; Operating system: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8
budur belki problem, makinada ne yuklu ? windows 10sa belki derdi odur, dusuk ihtimal ama olabilir...
win 10 evet , problem yüklenirken 2. cd yi takın diyor bunu bir tülü çözemedim
-
patron_38 bunu yazdı
setup yapamadım bir türlü hata alıyorum , yaşlandım artık çözemiyorum power iso ile denedim olmadı demoon tools ile denedim yükleyemedim
bana isonun içinde neler var resim atma şansın var mı hocam
-
Akşam bakayım tab önce indirmem lazım, indiren yandex e atarsa çekerim