Programlama Dili Öğrenemiyorum
-
Lanet olsun her türlü dile yeteneğim var :D
işin şakasını geçersek yaş , zeka gibi belirleyiciler var bu işte. Belki sözel alanda yeteneklisinizdir analitik düşünme yeteneğiniz gelişmemiştir.
-
Abdullah_CAN bunu yazdı
Basit programlar yazarak kendimi geliştirmek istiyorum. Ama python olsun pascal olsun 3-5 komut öğrenmekten ve uygulamaktan öteye gidemiyorum, kısacası kafam almıyor komutlar karışık ve zor geliyor ! Bu konuda ne yapmam lazım neler önerirsiniz arkadaşlar programlama dili öğrenmek için ?
olmuyorsa zorlama başka alana kay. zamanını harcama . Karmaşık ve zor geliyorsa ilgin yoktur.
-
Matematik yeteneğim yok bende çarpım tablosu bilmiyorum. Ama programlama dilinide seviyorum lisede arkadaşlarım pascal ile çatır çatır program yazardı bende onlardan rica erderdim benim yerimede yazarlardı. Hep içimde ukte kaldı yapamamak halen gücüme gidiyor.
-
açık akademiye bir göz at.. C# öğren demiyorum ama..
-
Nessaj a katılmakla birlikte kim olursa olsun temel düzey öğrenebilir. Önyargılarını kırmaya başla. Korkacak bi şey yok, yığınla adam paldır küldür kod yazıyor, korkularını yenerek başka. Çevrende birileri varsa başlangıç için yardım etsinler anlatsınlar.
-
Code.Org diyebilirim hocam. Herkes Öğrenebilir sloganıyla çıkmıştı yola. Birkaç kez dersleri takip etmiştim de cidden akılda kalıcıydı.
-
codeacademy.com