Programlama Öğrenmeye Hangi Dilden Başlamalı
-
Bütün her yerde öğretilen kitap tekdir, budur :

-
alternatif olarak mynetin mysiteden başla :|
-
kesinlikle .net yada actionscript 3.0 ögrenmeni tavsiye ederim. Nedenine gelince piyasada iş potansiyeli fazlasıyla war. Bilen adam çok nadir. Burada bilenden kasıt işinde çok iyi olan..
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle .net yada actionscript 3.0 ögrenmeni tavsiye ederim. Nedenine gelince piyasada iş potansiyeli fazlasıyla war. Bilen adam çok nadir. Burada bilenden kasıt işinde çok iyi olan..
-----------------------------Kesinlikle sana Katılıyorum actionscript arayan insan cok bilen adam az .net konusunda da profesyonel olmadan iş yapamazsınız.Piyasada .net bilen adam kaynıyor ama ne kadar bildikleri tartışılır.
-
Dr. Fahri VATANSEVER kitabı word seklınde 250 sayfa
download:
http://www.4shared.com/file/177156287/7f124b08/VATANSEVER_Fahri_Algoritma_Gel.html
-
teşekkürler flooxy
-
güçlü hocama kesinlikle katılıyorum malesef ama malesef piyasada .net dilleri çok tutulur bir halde önce algoritmalar üzerine çalış daha sonra c# a giriş yap zaten sonrasında asp.net falan c# la olunca o kadar zor olmayacaktır... nitekim ben şuan c# basamağındayım ama bazı komplex algoritma yapıları falan arada zorluyor tabi... hııı unutmadan birde veri yapıları neden önemli onu iyi öğren... ne işe yaradığını program yazmaya kalktığın zaman daha iyi göreceksin...
-
yukarda bahsettiklerimin tamamı kişisel programlamaya yöneliktir, ben işin ticari boyutu yada iş bulma boyutu ile ilgili yorumda bulunmadım...
-
C# ve asp, asp.net java xml öğren veri tabanında ms sql ve oracle bilirsen sırtın yere gelmez kardeş tabi bunları bilmek yetmyo bunlarla proje geliştirmen ve iş tecrübeninde olması lazım
-
bende yeni başlayacam faydalı bi topic olmuş bulunsun :)