Programlama Vb.
-
önce döngüleri,kar$ıla$tırmaları vs. ögren. ondan sonra en basitinden visual basic in 6.0 sürümü ile ba$la. temel kodları vs ögrendikten sonra veritabanına geçersin. asp de hemen hemen aynı zaten kod yapısı acısından visual basic ile. sonra web programlama icinde asp kullanırsın. eğer c++,c# vs. istiosan yine kod yapısı aynı olan php ile devam etmeni öneririm.
not : sen en kolayıyla ba$la. mantıgı kavradıktan sonra zor olanlarda kolay gelicek ;)
-
basic türü dillere yanaşırsan aptallık edersin. geleceğin programlama standardı cross-platform lar ve OOP(nesneye dayalı) bazlı dillerdir yani uzun lafın kısası; C#
-
aga bence c başla sonra c++ yaparsın en sonunda c#geçersin hem masaüstü programlarsın hem de web ayrıca piyasa da kasmış olursun(c#)
-
bende c ile ba$lasın isterim ama yeni ba$layan birisi icin agır gelir. mantıgı kavraması acısından daha kolay dillerle ba$laması daha ii olur gibi gelio bana :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
bende c ile ba$lasın isterim ama yeni ba$layan birisi icin agır gelir. mantıgı kavraması acısından daha kolay dillerle ba$laması daha ii olur gibi gelio bana :)
-----------------------------yok assembly ile başlasın :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yok assembly ile başlasın :)
-----------------------------vur dedik öldürdün :)))
-
hiç başlama git gez , gezdir...