Programlama Ve Grafik Tasarım İçin Dizüstü Bilgisayar
-
monsternotebook bak derim hacım. 2000 tl ye biraz iri ama 8gb ram i olan her iini kaktırabileceğin sağlam bir makineleri var ve adamlarlala ilgili piyasada olumsuz dedikodu falan duymadım.
-
Milamber bunu yazdı
monsternotebook bak derim hacım. 2000 tl ye biraz iri ama 8gb ram i olan her iini kaktırabileceğin sağlam bir makineleri var ve adamlarlala ilgili piyasada olumsuz dedikodu falan duymadım.
Modelde versen hocam -
Hocam sana tavsiyem ssd li bir model alman. SSD li modeller çok pahalı olabiliyor bazen o zaman ssd içinde bütçe ayır. Zira çoğu yazılım geliştirme editörleri yada grafik programları normal HDD lerde insana acı çektirtiyor. Ben dizüstünün dvd romuna bir aparatla ssd taktım çok büyük fark olduğunu söyleyebilirim.
DrKill tarafından 16/Oca/13 10:22 tarihinde düzenlenmiştir -
direk mac book air diyorum..
-
hackingo bunu yazdı
direk mac book air diyorum..
Macbook istemiyorum hocam -
programlama ve grafik için donanımsal olarak göz önünde bulundurman gereken hususlar şunlar (en önemlileri)
programlamada, klavyenin nümerik olması ve derin tuşlara sahip olması önemli..
grafik tasarım için wide screen en az 16 inç ekran olması,
grafik kartı amd veya nvidia fark etmez. en az 1gb
işlemci tercihen i5
ram en az 4 gb
hardisk en az 500 gbestetik görünüm, batarya süresi, inceliği, rengi, markası gibi ıvır zıvır özellikleri kendi zevkine göre seçmelisin.
-
mungabunga bunu yazdı
programlama ve grafik için donanımsal olarak göz önünde bulundurman gereken hususlar şunlar (en önemlileri)
programlamada, klavyenin nümerik olması ve derin tuşlara sahip olması önemli..
grafik tasarım için wide screen en az 16 inç ekran olması,
grafik kartı amd veya nvidia fark etmez. en az 1gb
işlemci tercihen i5
ram en az 4 gb
hardisk en az 500 gb
estetik görünüm, batarya süresi, inceliği, rengi, markası gibi ıvır zıvır özellikleri kendi zevkine göre seçmelisin.
Sağol hocam dizüstü hiç kullanmadım ve paramın çöpe gitmesini istemiyorum -
mettoman bunu yazdıHomer bunu yazdı
lenovo thinkpad diyorum
Modelde versenLenovo ThinkPad X220 Tablet
-
efsane_212 bunu yazdımettoman bunu yazdı
Homer bunu yazdı
lenovo thinkpad diyorum
Modelde versen
Lenovo ThinkPad X220 Tablet
Lenovo thinkpad edgeler nasıldır hocam -
güncel