Programlama Yapmadan Android Programı Yapmak
-
Hocalar, android için oyunlara rehber hazırlamak istiyorum işte bunda zaten ne olacak buton yazı ama yinede eclipseye javaya falan hiç bulaşmadan tuza sabuna elimiz değmeden şöyle hazır program yok mu? böyle direk yazı, buton ekleyebileceğimiz?
-
Hem up olsun hem de bunun bir benzeri iOs için vardı diye hatırlıyorum. Hatta yorumlardan birinde "ekmeğimizle oynuyorsun" yazıyordu. Bende onun ismini unuttum. (:
-
-
hocam bildiğin diller varmı ? özellikle web tabanlı yazılım içn. asp, php, asp.net gibi ? biliyosan çok güzel. mobil uyumlu tasarım buluyosun. kodluyosun. sonra c# ile siteyi uygulamaya gömüyosun. internet bağlantısı olmadığı zamanlarda ise bir hata verdirmesini sağlıyosun. bu kadar :) al sana uygulama :D
-
http://ibuildapp.com/
yalnız bu godoşlar tefeci gibi iş yapıyor, diyeceğim şu ki programlama bilmeden program yaratmak kendini yazan program yaratmak gibi bişey. Mantıksız yani. -
interfector bunu yazdı
hocam bildiğin diller varmı ? özellikle web tabanlı yazılım içn. asp, php, asp.net gibi ? biliyosan çok güzel. mobil uyumlu tasarım buluyosun. kodluyosun. sonra c# ile siteyi uygulamaya gömüyosun. internet bağlantısı olmadığı zamanlarda ise bir hata verdirmesini sağlıyosun. bu kadar :) al sana uygulama :D
c# tan androide diye bir şey mi var :SS
-
Flash var.
-
asa42 bunu yazdıntxsoft tarafından 03/Kas/13 12:46 tarihinde düzenlenmiştirinterfector bunu yazdı
c# tan androide diye bir şey mi var :SS
-
çizik
-
Bosluk bunu yazdı
çizik
-
çiz