folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Programlamaya Giriş Hakkında Eğitim [Yardım]

Programlamaya Giriş Hakkında Eğitim [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    Khan23 bunu yazdı
    tahta bunu yazdı
    Khan23 bunu yazdı

Takipteyim çünkü bende aynı durumdayım python için önerebileceğiniz kaynak varmı? 

https://www.youtube.com/watch?v=R75Oo--O5Q4&list=PLIHume2cwmHehcxQE1XZieL21syR3m3tR

Hocam ben bu dersleri takip ediyorum şimdilik güzel anlatıyor anlaşılır geldi bana

Yarıda bırakmıyor değil mi ? Mobilden şu an bakamıyorum. Genelde youtube'dakiler izlenme sayısı az diye dersi yarıda kesiyor da.

hocam 47 ders var "udemy ye ders hazırladığım için çok sık ders çekemiyorum" yazmış yorumlara ve yorumu 1 yıl önce yazmış yani yarıda kesmiş denebilir.

Temelini atsın da gerisini ben tamamlarım diye düşündüğüm için sorun etmiyorum şimdilik :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek
    tahta bunu yazdı
    Khan23 bunu yazdı
    tahta bunu yazdı
    Khan23 bunu yazdı

Takipteyim çünkü bende aynı durumdayım python için önerebileceğiniz kaynak varmı? 

https://www.youtube.com/watch?v=R75Oo--O5Q4&list=PLIHume2cwmHehcxQE1XZieL21syR3m3tR

Hocam ben bu dersleri takip ediyorum şimdilik güzel anlatıyor anlaşılır geldi bana

Yarıda bırakmıyor değil mi ? Mobilden şu an bakamıyorum. Genelde youtube'dakiler izlenme sayısı az diye dersi yarıda kesiyor da.

hocam 47 ders var "udemy ye ders hazırladığım için çok sık ders çekemiyorum" yazmış yorumlara ve yorumu 1 yıl önce yazmış yani yarıda kesmiş denebilir.

Temelini atsın da gerisini ben tamamlarım diye düşündüğüm için sorun etmiyorum şimdilik :)

Mantıklı bende burdan takip edeyim o zaman. Eyvallah

@asi27 teşekkür ederim

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

@crystalmeth aynen öyle hocam programlama öğreneyim diye başladım nerelere geldim herkes başka bişeyi tavsiye etmiş. Araştırdıkça bildiklerimi de unuttum :D

Toplam Hit: 2227 Toplam Mesaj: 15
swift programlama dilleri python 3