Proje İçin Para Lazım (Yawuz&Rer_Hack)
-
xxx_simiyagov_xxx bu muritle iletişime gec hocam adam parasını nasıl değerlendirecem diye düşünüyor. yardım eder belki size.
-
bizim silahlar taktik-gerilla silahları yani büyük yatırımı kaldırmaz
-
ayrıca burdada yayınlayamayız proje sonucta çalınabilir.
-
arkadaşlar konuya katkım birz geç oldu ama :D evde deildim yeni açtım pc yi şimdi arkadaşımında dediği gibin biz3e para lasım tübitaı falan zorlıcam ama umudum yoq dersane yayınları parlak bi fikir ama allaha şükür bizim dersanede hiç boş duruyo abi bütün gün yayayın daıtıyo nese dediğim gibi böyle destekçi fonlar bulamayıkmı yani amatör ar-ge destekleyen kişiler yokmu yada sponsor olmamı acep kimse ( zannetmiyom ama olur belki ) ben yaptım şeyin prototipinide satarım falan yani fark etmez yada spariş üzerine istenilen özellikte bişelerde yapıla bilirim ( çok uçmamak şartıyla ) önerileri bekliyom
-
rer_hack pm ine bak
-
abi yemin billah ben manyakmıyım n91 alıım onu amcali hediye etti a.q fişide değiştirince nese onunda hayrı kalmadıda zaten bu terör dlgası çıktı tr ye sokamadı bi daha a.q pocket pc de getirdiydi camı kırıldı n91 le götürdü tamire terör dalgası gelmedi hala yaw nese işte dedim gibi para yook :D:D:D:D
-
banka soyun, kapkaç yapın, kuyumcu soyun, yankesicilik yapın, adam kaçırıp fidye isteyin, o kadar seçenek verdim seçin birini :D
-
abi hosting alın benden yaa burnumun ucundaki fırsatı unutuyom hooooosssstiiiiingciii geldiii hosssstiiiingciiii para lasım ya para para para napolyonundedii gibin
-
hacı taşak geçmiyorum ama, pezolukta süper para var :) bak mesela bizim burda 40 milyona veren iki kız var, bizim bütün sınıf abaza, 5 kişiden 60şar milyon topladım,kızlara 200 verdim 100 ytl bana kaldı parayı da çatır çatır yedim :) varsa tanıdığın veren kız+ abaza, yap ticaretini..
-
yok birader nasıl olsun ki olsada yaptmam öyle şey mi olur hesbinallah hasbinallah veledi zina şerefsizim :D:D:D
Toplam Hit: 3407 Toplam Mesaj: 27